Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Dívky začnou proti Britkám

1. 4. 2010 | 01:08 Counter Strike 1.6
První kvalifikační kolo do dívčího turnaje European Nations Championship je za námi a před námi je kolo druhé. V něm nastoupí i náš dívčí výběr, los jim přiřknul celek Velké Británie.Z dvanácti celků, které se snažily probít prvním kolem, nakonec postoupilo jen šest nejlepších. Mezi nimi se ovšem nenachází slovenské reprezentantky, ty totiž prohrály s výběrem Srbska poté, co na třech mapách nedokázaly udolat své soupeřky.
Výchozí obrázek

První kvalifikační kolo do dívčího turnaje European Nations Championship je za námi a před námi je kolo druhé. V něm nastoupí i náš dívčí výběr, los jim přiřknul celek Velké Británie.

Z dvanácti celků, které se snažily probít prvním kolem, nakonec postoupilo jen šest nejlepších. Mezi nimi se ovšem nenachází slovenské reprezentantky, ty totiž prohrály s výběrem Srbska poté, co na třech mapách nedokázaly udolat své soupeřky.

POPISEK OBRAZKU
MAIUSKA A JANCE - Dvě opory českého týmu
Foto: Hitpoint.cz

Skandál otřásl zápasem mezi Ukrajinou a Izraelem, kde si vedly lépe dámy z post-sovětské země. Ukrajinský tým ovšem zápas odehrál hned s pěti hráčkami z jednoho týmu, čímž byla porušena základní pravidla. Izrael tak po kontumaci postoupil do druhého kola.

Ve druhém kvalifikačním kole narazí naše svěřenkyně na dívky z britských ostrovů.

Náš tým má oproti ostatním výhodu, protože je složen ze 4 dívek, co hrávaly spolu delší dobu. Uvidíme, jak dopadne náš první zápas. Doufejme, že kladně, ale bohužel ani jednu ze soupeřek příliš neznám, tak nevíme co čekat. Osobně věřím v naši výhru a celkově pěkný zápas," prozradila portálu PLAYzone.cz kapitánka reprezentace, Jana "jance" Kozáková.

13/4{#Nizozemsko} Holandskovs{#Rumunsko} RumunskoSázky1.78x1.89
13/4{#Polsko} Polskovs{#Portugalsko} PortugalskoSázky1.9x2.43
13/4{#Česká Republika} Česká Republikavs{#Velká británie} Velká BritánieSázky1.84x2.65
13/4{#Bulharsko} Bulharskovs{#Srbsko} SrbskoSázky1.79x2.78
13/4{#Belgie} Belgievs{#Izrael} IzraelSázky1.67x2.93
13/4{#Norsko} Norskovs{#Řecko} ŘeckoSázky1.56x3.12

Zápas českého celku pro vám v příštích dnech přiblížíme a jako vždy si budete moct poslechnout komentář k tomuto zápasu. Všechny informace už brzy!

Vsaďte si na zápasy druhého kvalifikačního kola European Nations Championship. Upozorňujeme, že datumy odehrání jsou prozatím orientační.