Přejít k hlavnímu obsahu

frozenRiders střídají!

3. 4. 2010 | 11:08 Counter Strike 1.6
Jeden z předních českých Counter Strike 1.6 celků FrozenRiders střídá. Místo vyloučeného flamera Vaška "rpg" Vlacha nastupuje do hry Karel Fiala, známý jako tWEETY.Poslední mezihernový turnaj se klukům z FR nevydařil zrovna nejlépe. Vypadli už v druhém kole play-off s týmem east! FOGG, i přesto, že jejich ambice byly určitě výšší. Na webu FrozenRiders se můžeme dočíst, že při zmiňovaném mezihernovém turnaji došel Vlach poněkud "společensky unaven". Obecně jeho forma vzhledem k týmu nebyla dostačující, aby v týmu vydržel.
Výchozí obrázek

Jeden z předních českých Counter Strike 1.6 celků FrozenRiders střídá. Místo vyloučeného flamera Vaška "rpg" Vlacha nastupuje do hry Karel Fiala, známý jako tWEETY.

Poslední mezihernový turnaj se klukům z FR nevydařil zrovna nejlépe. Vypadli už v druhém kole play-off s týmem east! FOGG, i přesto, že jejich ambice byly určitě výšší. Na webu FrozenRiders se můžeme dočíst, že při zmiňovaném mezihernovém turnaji došel Vlach poněkud "společensky unaven". Obecně jeho forma vzhledem k týmu nebyla dostačující, aby v týmu vydržel.

Náhrada za Vlacha byla nalezena skoro okamžitě, stačilo pár her a bylo jasné, že střídajícím bude velezkušený Karel "tWEETY" Fiala. Tímto krokem doufají kluci i vedení FR v lepší výsledky jak online, tak na mezihernových turnajích. My můžeme za PLAYzone popřát jen hodně štestí.

 

Sestava FrozenRiders

{#Česká Republika} Kamil "zERG" Hanák
{#Česká Republika} Michal "aObek" Šeda
{#Česká Republika} Radek "raf" Šeda
{#Česká Republika} Martin "Marthyy" Soukup
{#Česká Republika} Karel "tWEETY" Fiala