Přejít k hlavnímu obsahu

Prostě dýýýgl vole!

9. 4. 2010 | 18:50 Counter Strike 1.6
Před zhruba dvěma týdny jsme Vás informovali o prvním komunitním movie, které vyjde pod hlavičkou PLAYzone.cz. Práce na videu jsou v plném proudu tak proto právě dnes, cca týden před uzávěrkou na posílání dem, přinášíme nové info.Více než čtrnáct dní uběhlo a jsme tady zase. Na e-mail nám napsalo přes 35 hráčů, kteří dohromady poskytli více než 50 dem, ale stále je to málo! Některé dema jsou nepoužitelné, nebo jsme od vás, kteří jste jich poslali více vybrali jen některá.
Výchozí obrázek

Před zhruba dvěma týdny jsme Vás informovali o prvním komunitním movie, které vyjde pod hlavičkou PLAYzone.cz. Práce na videu jsou v plném proudu tak proto právě dnes, cca týden před uzávěrkou na posílání dem, přinášíme nové info.

Více než čtrnáct dní uběhlo a jsme tady zase. Na e-mail nám napsalo přes 35 hráčů, kteří dohromady poskytli více než 50 dem, ale stále je to málo! Některé dema jsou nepoužitelné, nebo jsme od vás, kteří jste jich poslali více vybrali jen některá.

Zeptal jsem se Myslíše? jak práce na movie pokračují a jak to vlastně bude vypadat:

"Práce na můvku jsou v plném proudu, přestože mimo něj dělám zároveň asi deset dalších projektů. Úkol carlose je mě usměrňovat v extrémnostech a tak se soustředím hlavně na "tajming" a čistý střih. Mno, ale každej kdo mě zná ví, že si sem tam nějakej ten úlet neodpustím.(třeba název movie, pozn.autora) Kvalitu fragů, ať posoudí někdo jiný, ale já si nemůžu stěžovat. Ještě bych rád poděkoval carlosovi za všechnu černou  práci, kterou odvádí, bež něj by to bylo nerealizovatelný."

Rád bych ještě připomněl kde a v jakém formátu můžete zasílat svá dema. Vše se můžete dočíst v novince Deagle CZ/SK comunity movie. Jen podotknu, že email je opravdu playzonem zavináč gmail tečka com. Uzávěrka na posílání demíček je 15.4 čili již za pár dní, tak neváhejte!

Konec žvástů, pojďme se podívat na pár "beta" screenů z movička: