Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme PLAYzoneTV! První vysílání živě v sobotu

13. 4. 2010 | 08:24 Všechny hry
Prvně jsme ji představili na akci INTEL LanCraft Silesia a nyní konečně přechází ostrý start. V sobotu 17.4.2010 dojde ke spuštění naší herní televize pod značkou PLAYzoneTV.Žádná silná slova, žádné silné činy, start bude velmi pozvolný. Provoz TV je technicky i finančně velmi náročný a i když jsou určité představy o jejím směru a vývoji, vše ukáže čas.
Výchozí obrázek

Prvně jsme ji představili na akci INTEL LanCraft Silesia a nyní konečně přechází ostrý start. V sobotu 17.4.2010 dojde ke spuštění naší herní televize pod značkou PLAYzoneTV.

Žádná silná slova, žádné silné činy, start bude velmi pozvolný. Provoz TV je technicky i finančně velmi náročný a i když jsou určité představy o jejím směru a vývoji, vše ukáže čas.

Hlavní programovou náplň budou tvořit zejména živé pořady o hrách a komunitách a komentované zápasy. Dveře má otevřené každá hra, každá komunita, která je schopna generovat kvalitní obsah. Nedílnou součástí budou i živé přenosy a reportáže z akcí typu LanCraft.

Menu bylo rozšířeno o položku TV. Hlavní stránkou je Archiv pořadů, vedle záložka s Živým vysíláním. Nejedná se tedy zatím o kontinuální vysílání, živý stream pojede vždy jen v momentě, kdy bude na programu živý pořad.

Do prvního vysílání jedeme zase v BETA režimu, funkce v prostředí TV budou dále rozvíjeny, rádi si poslechneme vaše nápady, případně reporty bugů.

INTEL LanCraft Silesia pořad
Doplnili jsme videa pořízená z živého streamu této akce. Tímto způsobem budou archivovány všechny živé vstupy, v budoucnu samozřejmě v rychlejším čase.

PLAYzone pořad
Ten to vše odstartuje. 17.4.2010 od 18:00 s mullDiem a Soptikem. Připravili jsme pro vás malou ochutnávku. Pořad bude mít dvě roviny - informativní, ale doufáme i zábavnou.

Více informací o televizi a dalších pořadech již brzy.

Štítky: PLAYzoneTV