Přejít k hlavnímu obsahu

Nová funkce webu: Kalendář

19. 4. 2010 | 20:03 Všechny hry
Nová utilitka, kterou naleznete hned pod square bannerem v pravé části webu. Kalendář vás bude upozorňovat nejen na aktivity spojené s naším webem, ale i na další domácí a zahraniční události kolem elektronických sportů.Automaticky se do něj přidávají všechny naše turnaje, sloužit bude částečně i jako televizní program PLAYzoneTV. Chybět nebudou důležité domácí a zahraniční LAN akce. Prostě vše, co má jasně daný termín a lze do kalendáře umístit.
Výchozí obrázek

Nová utilitka, kterou naleznete hned pod square bannerem v pravé části webu. Kalendář vás bude upozorňovat nejen na aktivity spojené s naším webem, ale i na další domácí a zahraniční události kolem elektronických sportů.

Automaticky se do něj přidávají všechny naše turnaje, sloužit bude částečně i jako televizní program PLAYzoneTV. Chybět nebudou důležité domácí a zahraniční LAN akce. Prostě vše, co má jasně daný termín a lze do kalendáře umístit.

Pevně věříme, že tuto novou funkci uvítáte a vytvoříte si návyk kalendář přirozeně sledovat. Je to další krok, jak vám usnadnit přístup k informacím na našem webu. Další úpravy na sebe nenechají dlouho čekat, stále usilujeme o větší přehlednost a lepší využití prostoru.

PLAYzone tým