Přejít k hlavnímu obsahu

Archiv PLAYzoneTV na hlavní stránce

19. 4. 2010 | 23:56 Všechny hry
Další změna hlavní stránky na sebe nenechala dlouho čekat. PLAYzoneTV bude do budoucna stále důležitějším médiem na našem webu a pevně věříme, že i v celém herním segmentu, proto dostává více prostoru.Nejnovější pořady a videa naleznete nyní v bloku pod Novinkami, řazené dle data přidání do Archivu. Celý blok jsme koncipovali "úsporněji", aby přiliš neodsunul Turnaje, které jsou určitě důležitou součástí webu.
Výchozí obrázek

Další změna hlavní stránky na sebe nenechala dlouho čekat. PLAYzoneTV bude do budoucna stále důležitějším médiem na našem webu a pevně věříme, že i v celém herním segmentu, proto dostává více prostoru.

Nejnovější pořady a videa naleznete nyní v bloku pod Novinkami, řazené dle data přidání do Archivu. Celý blok jsme koncipovali "úsporněji", aby přiliš neodsunul Turnaje, které jsou určitě důležitou součástí webu.

Rádi si poslechneme vaše názory na poslední úpravy hlavní stránky. Znovu budu opakovat, že nejsou rozhodně konečné a pracujeme na jejím zpřehlednění a efektivnějším využití prostoru.

PLAYzone tým

Štítky: PLAYzoneTV