Přejít k hlavnímu obsahu

D-Servers si plácli s Lokomotywou

28. 4. 2010 | 22:04 Counter Strike 1.6
Český poskytovatel serverů, společnost D-Servers, si v minulých hodinách plácla s brněnským celkem Lokomotywa Brno.Ti z vás, kteří se orientují na česko-slovenské scéně, jistě tušíte o koho už jde. Společnost D-Servers je firma nabízející kvalitní servery a její představitelé jsou hráči známější z dob týmu ThePisek! Organizace nejspíše prosperuje a rozhodla se po menší odmlce vrátit na česko-slovenská CS 1.6 pole.
Výchozí obrázek

Český poskytovatel serverů, společnost D-Servers, si v minulých hodinách plácla s brněnským celkem Lokomotywa Brno.

Ti z vás, kteří se orientují na česko-slovenské scéně, jistě tušíte o koho už jde. Společnost D-Servers je firma nabízející kvalitní servery a její představitelé jsou hráči známější z dob týmu ThePisek! Organizace nejspíše prosperuje a rozhodla se po menší odmlce vrátit na česko-slovenská CS 1.6 pole.

Lokomotywu Brno si jistě spojíte s jejím hlavním představitelem, Pájou "paja" Řehořkem, který tento tým vedl mnohokrát na našich Mezihernových turnajích. Začátkem letošního roku se dokonce podařilo této sekci dohodnout úvazek ve stále zlepšujícím se týmu INSENIA. Po čase neaktivity a rozpadu se ale hráči a tým rozhodli tento svazek ukončit. Snad se nová štace "Lokotky" vydaří a setrvají u týmu déle, než bývá česko-slovenským standartem.

Manažer organizace David "jRK." Zápal se k přestupu týmu vyjádřil takto, "Jsme rádi, že u nás můžeme přivítat takto kvalitní sekci, která předvádí velmi dobré výsledky na offlinu, což dokazuje předposlední mzh, na kterém kluci zahráli opravdu skvěle a dokázali potrápit i nasazené teamy. Doufáme, že naše vzájemná spolupráce bude i přínosem pro obě strany a věříme, že tento team bude více než důstojně reprezentovat D-Servers team."

Sestava D-Servers

{#Česká Republika} Pája "paja" Řehořek
{#Česká Republika} Viktor "GEDDEON" Jindra
{#Česká Republika} Jakub "screed" Hrdlička
{#Česká Republika} Jakub "vief" Kutý
{#Česká Republika} Lukáš "winn_" Wünsch