Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake - Quake zEro + v.04

24. 4. 2010 | 14:37 Všechny hry
mIRC: #QL.cz Vrabčák QCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < Quake zEro
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

Update 4: Připravili jsme ohlednutí za prvním dílem pořadu a v pořadí již čtvrtou soutěž!

Update 3: Pokud jste se doklikali do položky GUIDE, tak jste viděli základní motivační movie, které říká letitou pravdu, že trpělivost růže přináší. V praxi to může vypadat tak, že se dopracujete do PRO LEAGUE, kde si můžete vyhrát slušnou sumu 10 000,- Kč. V odkaze též naleznete jasně viditelné důvody, proč Hawr1x PRO LEAGUE organizuje, a nehraje jí. Jako bonus přidávám Colosseum - Quake Nations Cup Movie od {#Česká Republika} Lubomíra "Silu" Šilhana.

Update 2: Přidáno rychlé navigační menu, které Vás dopraví na všechna místa, na které se Vám může v souvislosti se hrou Quake Live zamanout. Speciální kategorii věnujte položce OWNED, ve které zjistíte, co - mimojiné - napáchala Baru v komunitě.

Update 1: Protože mě překvapilo, kolik zájemců touží po Reportérském Balíčku, připravili jsme bonusovou Soutěž 3: Na jaké stránce sídlí centrála české Quake komunity?
Výherce obdrží Prázdninový Balíček


Pamatujete první Czech Quake Live, který se natáčel ve studiu internetové televize PG24 a za dramatických okolností opustil tyto prostory zhruba před dvěma roky?

Pokud ano a pokud Vás tento pořad bavil, můžete se radovat. Pokud jste tuto show nezastihli je na čase připravit si pohodlné sezení a v pondělí 26.dubna v 18:00 být připraven před obrazovkami vašeho počítače s naladěnou PlayZONE TV.

Druhá série show Czech Quake právě začíná

Jak je zřejmé z upoutávky, ve studiu se objeví hned dvojice odvážlivců, kteří se pokusí jak začínajícímu, tak ostřílenému hráči přiblížit hru Quake Live a její zákoutí. Moderátorskou dvojici tvoří {#Česká Republika} Baru "Swaye" Forstová a {#Česká Republika} Pavel "Hawr1x" Kymla.

V prvním pořadu si kromě standardního přehledu a informací z komunity představíme mapu House of Decay, která patří mezi nové kousky z díly id Software.

Studio navštíví jako host {#Česká Republika} Tomáš "zEro" Bojanovský, hráč s bohatou historií ve hře WarCraft III a současný kapitán Counter Strike 1.6 sekce klanu NecroRaisers.

V rámci vysílání vyhlásíme výsledky turnaje Fairies Session a předvedeme Vám ceny do Bigfoot & Ozone Cupu. Nezapomeňte ani na přehršel soutěží.

Prázdninový balíček ICY BOXReportérský balíček EverCool

Soutěž 1: Jakou mapu hraje Orbb v banneru novinky?
Výherce obdrží Prázdninový Balíček od ICY BOX
2x pálka, 2x klíčenka, 2x karty, 4x Svítítko

Soutěž 2: Jak se jmenují moderátoři pořadu?
Výherce obdrží Reportérskou sadu Evercool
4x potítko, 2x propiska

Odpovědi na Soutěž 1 zasílejte na email czechquake-[at]-gmail-[dot]-com s nadpisem Soutěž ICY BOX. Do textu emailu napiště vaší odpověd a podepište se celým jménem.

Odpovědi na Soutěž 2 a Soutěž 3 uvádějte jako komentář k této novince.