Přejít k hlavnímu obsahu

Třeste se, RotS to myslí vážně!

15. 5. 2010 | 12:49 StarCraft 2
Tuzemská herní organizace Riders on the Storm, známá především na CSS a StarCraft: Brood War scéně nabírá na síle a rozšiřuje svou členskou základnu druhého dílu výše zmíněné strategické pecky.Za nedlouho začnou první StarCraft II ligy a proto je nejvyšší čas obohacovat své týmy zkušenými a ambiciózními hráči. Právě toto udělal domovský klub Riders on the Storm, jenž v současné chvíli patří k elitě České republiky v této hře.
Výchozí obrázek

Tuzemská herní organizace Riders on the Storm, známá především na CSS a StarCraft: Brood War scéně nabírá na síle a rozšiřuje svou členskou základnu druhého dílu výše zmíněné strategické pecky.


Za nedlouho začnou první StarCraft II ligy a proto je nejvyšší čas obohacovat své týmy zkušenými a ambiciózními hráči. Právě toto udělal domovský klub Riders on the Storm, jenž v současné chvíli patří k elitě České republiky v této hře.

K známým a ostříleným hráčům jako jsou například Streetwalker nebo Kr00deR se přídávají legendy Wacraft III scény. Jedná se o jednoho z nejlepších „warcraftistů“ h34D_hUnT3R-a, neméně dobrého Kacer-a a hráče přezdívaného Horroren.

 


Horroren a Kacer, zdroj: lancraft.cz

Soupiska StarCraft II týmu klubu RotS se tak rozrostla na téměř 20 hráčů. K výše zmíněným nadějným hráčům přibyli také další jména. Jedná se o bývalé reprezentanty Riders on the Storm ve hře StarCraft: Brood War. Chose, Inferno, Maix, andyC a WORTEX – právě tito hráči obohatili řady SC II týmu.

Pevně doufám v to, že tato „nabušená“ sestava ukáže na evropské scéně, že Česká republika rozhodně nepatří do starého železa a že i tak malý stát dokáže prorazit. Bude zajímavé  bude sledovat souboje mezi RotS a současnou jedničkou české scény – eSubou. Hodně štěstí chlapi!

Sestava RotS ve hře StarCraft II:

{#Česká Republika} Aeron
{#Česká Republika} andyC
{#Česká Republika} ArTik
{#Česká Republika} Hadzis
{#Česká Republika} h34D_hUnT3R
{#Česká Republika} Horroren
{#Česká Republika} Chose
{#Česká Republika} Inferno
{#Česká Republika} Judas
{#Česká Republika} Kacer
{#Česká Republika} KrOOdeR
{#Slovenská Republika} Maix
{#Česká Republika} oKINEK
{#Česká Republika} Ondrasek
{#Česká Republika} Striker
{#Česká Republika} Streetwalker
{#Česká Republika} Thebis
{#Česká Republika} WORTEX