Přejít k hlavnímu obsahu

Je to oficiální, BARBARR a moddii do MYM!

27. 5. 2010 | 20:36 Counter Strike 1.6
A je to oficiální! Duo Andreas "moddii" Fridh a Andre "BARBARR" Möller končí u celku H2k Gaming a přechází ke konkurenčním Meet Your Makers.Všechny fámy, dohady a drby, které se v posledních čtyřiadvaceti hodinách okolo těchto dvou švédských sestav vyrojily, jsou už jisté.(čtěte Rozpad H2k?BARBARR a moddii do MYM?) Tým H2k Gaming se loučí se svou největší
Výchozí obrázek

A je to oficiální! Duo Andreas "moddii" Fridh a Andre "BARBARR" Möller končí u celku H2k Gaming a přechází ke konkurenčním Meet Your Makers.

Všechny fámy, dohady a drby, které se v posledních čtyřiadvaceti hodinách okolo těchto dvou švédských sestav vyrojily, jsou už jisté.(čtěte Rozpad H2k?BARBARR a moddii do MYM?) Tým H2k Gaming se loučí se svou největší

POPISEK OBRAZKU
BARBARR - Po H2k bude hrát v MYM, přenese
svou formu i tam?
hvězdou Andre "BARBARR" Möller-em a náhradníkem Andreas-em "moddii" Fridh-em. Oba dva se stávají od dnešního dne novými posilami konkurenčních Meet Your Makers, kteří se tak zbavují Frey-e "kHRYSTAL" Sjöströma a Emila "FYRR73" Karlssona.

Andreas se tak do Meet Your Makers vrací po čtyřech měsících, v lednu MYM totiž opustil na popud všech svých spoluhráčů, kteří mu jasně dali najevo, že je příliš emotivní. Pro druhého hráče to bude nová zkušenost a šance se probít opět výš, než kdykoliv předtím. Hráč, kterého ještě před pár měsíci znala jen část světové scény, nyní patří k tomu nejlepšímu švédskému "zboží" mimo týmy SK Gaming a fnatic.

Švédská aimstar Andreas "moddii" Fridh se pro domácí web klubu vyjádřil takto, "Ode dneška se já a BARBARR stáváme novými přírustky týmu Meet Your Makers. Nyní všem ukážeme, že by neměli nové MYM podceňovat. Já a BARBARR se známe už hodně dlouhou dobu a jsem rád, že si konečně spolu zahrajeme na řádné úrovni, kde už o něco jde. Těším se na to, určitě to bude určitě zábava hrát v této sestavě a dostat se s ní opět na vrchol."

Sestava Meet Your Makers

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Švédsko} Marcus "DelpaN" Larsson
{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita

Novou sestavu Meet Your Makers určitě již příští měsíc uvidíme na DreamHack Summer, kde na tento celek čekají týmy jako fnatic, Natus Vincere nebo SK Gaming.

Zdroj: HLTV