Přejít k hlavnímu obsahu

CS 1.6: WCG 5 dní na odehrání skupin

5. 6. 2010 | 10:28 Counter Strike 1.6
Pomalu se nám blíží datum 10.června, které bylo stanoveno, jako hraniční datum na odehrání skupin v online CS kvalifikaci WCG 2010.Většina týmů má již odehráno dostatek zápasu, aby tento termín stihly, avšak některé jsou na tom bídně. Proto znovu apeluji, odehrajte zápasy do 10.června.Pokud se tak nestane, budeme vše řešit kontumačně v prospěch jednoho z týmů. Doplatí na to hlavně ty týmy, které dostatečně nekomunikovaly, neprojevily snahu zápas odehrát, nebo termín neustále přesouvaly.
Výchozí obrázek

Pomalu se nám blíží datum 10.června, které bylo stanoveno, jako hraniční datum na odehrání skupin v online CS kvalifikaci WCG 2010.

Většina týmů má již odehráno dostatek zápasu, aby tento termín stihly, avšak některé jsou na tom bídně. Proto znovu apeluji, odehrajte zápasy do 10.června.

Pokud se tak nestane, budeme vše řešit kontumačně v prospěch jednoho z týmů. Doplatí na to hlavně ty týmy, které dostatečně nekomunikovaly, neprojevily snahu zápas odehrát, nebo termín neustále přesouvaly.

Zárověň bych vás rád upozornil, že VŠICHNI hráči musí mít na PLAYZONE.cz webu v profilu vyplněné celé své jméno tzn. i příjmení. Tento údaj budeme v případě postupu na Lan finále kontrolovat dle občanských průkazů. Tým, který tuto podmínku nesplní před odehráním prvního zápasu play-off bude z online kvalifikace vyloučen.

Uvidíme se tedy v brněnském Velkém Špalíčku na Lan Finále.

Štítky: WCG 2010