Přejít k hlavnímu obsahu

Mousesports vítězi šestnácté EPS

13. 6. 2010 | 23:45 Counter Strike 1.6
Cesta vydlážděná ze zlata je u konce. Němečtí mousesports se stali mistry své země v šestnácté sezoně ESL Pro Series.Vítězové šestnácté sezony německé EPS, tým mousesportsNěmecký gigant, celek mousesports, vlétl do LAN finále jako uragán a smetl oba dva své oponenty, kteří mu stáli v cestě. Nejdříve si své zuby vylámali hráči n!faculty, následně pak i německá dvojka, Team Alternate.
Výchozí obrázek

Cesta vydlážděná ze zlata je u konce. Němečtí mousesports se stali mistry své země v šestnácté sezoně ESL Pro Series.


Vítězové šestnácté sezony německé EPS, tým mousesports

Německý gigant, celek mousesports, vlétl do LAN finále jako uragán a smetl oba dva své oponenty, kteří mu stáli v cestě. Nejdříve si své zuby vylámali hráči n!faculty, následně pak i německá dvojka, Team Alternate.

Ti tak nedali vzpomenout na měsíc starou KODE 5 kvalifikaci, kde se jim podařilo své úhlavní rivaly zdolat a i přes krásný výkon za teroristy na de_nuke se museli klanět silnějším mousesports. Ti od druhé půlky první mapy jednoznačně předčili svého soupeře a došli si pro krásných deset tisíc eur.

{#Německo} mousesports2vs0{#Německo} Team Alternate
de_nuke 16-10 ; de_tuscan 16-7

Korunku dosadil na hlavy mousesports i jejich největší hvězda letošního ročníku, Roman "roman" Ausserdorfer, který se stal vítězem prestižní ankety o nejlepšího hráče roku. Titul vyfoukl americkému hráči Kenyonu "KenaN" Temmelovi z týmu Team Bavarian Heaven. Američan ovšem nemusel dlouho smutnit, neboť se mu podařilo vyhrát v anketě "Objev roku".

Konečné pořadí EPS Germany 16

1. místo {#Německo} mousesports - 10.000€
2. místo {#Německo} Team Alternate - 5.000€
3. místo {#Německo} n!faculty - 2.750€
4. místo {#Německo} Team Bavarian Heaven - 1.750€