Přejít k hlavnímu obsahu

Dobré ráno, Gamere

22. 6. 2010 | 12:52 Všechny hry
Jednoho krásného odpoledne přišla nabídka od České televize a pana Pavla Horkého, který zodpovídá za obsah Dobrého rána, které výše uvedené medium vysílá každý pracovní den.Tématem reportáže, která za tímto účelem vznikla, byla sonda do herního prostředí v České republice a úspěchy, které naše komunita během svého působení získala. Nemohli jsme tak zapomenout na připravovaný výlet ASUS Ladies na ESWC a úspěchy našeho nejlepšího CoD4 teamu, Power Gaming a výborné výsledky CS:S squadu Reason Gaming.
Výchozí obrázek

Jednoho krásného odpoledne přišla nabídka od České televize a pana Pavla Horkého, který zodpovídá za obsah Dobrého rána, které výše uvedené medium vysílá každý pracovní den.

Tématem reportáže, která za tímto účelem vznikla, byla sonda do herního prostředí v České republice a úspěchy, které naše komunita během svého působení získala. Nemohli jsme tak zapomenout na připravovaný výlet ASUS Ladies na ESWC a úspěchy našeho nejlepšího CoD4 teamu, Power Gaming a výborné výsledky CS:S squadu Reason Gaming.

Stěžejním bodem prezentace se stal team ASUS Ladies a klan NecroRaisers, na jehož příkladu byla prezentována struktura herní organizace. Druhým bodem byla prezentace hry StarCraft 2 dle {#Česká Republika} Jakuba "Crow" Sedláčka, který zmínil, jak probíhá trénink profesionálního hráče a odtajnil své plány do budoucna.

Většina reportáže vznikla v herně Battle Zone, které děkujeme za poskytnutí prostor k natáčení. Zde se se štábem sešel {#Česká Republika} Pavel "Hawr1x" Kymla, který na poslední chvíli zaskočil za kapitánku jediného teamu, který bude reprezentovat Českou republiku na ESWC.

Zuzana "Lara" Otčenášková, byla zaneprázděna získáváním dalších jedniček do svého indexu.

Hawr1xovo "mediální m*dkovství" tak zasáhlo kromě Game Page i další pořady na České televizi a vy si budete moci výsledky práce prohlédnout ve středu mezi 8:00 - 8:30 v živém vysílání Dobrého rána s tématem Chléb a Hry.

Záznam reportáže

PS: V současné době pracujeme na získání kompletních materiálů, které se v této souvislosti připravili a plnou reportáž uvedeme v nejbližší možné době.