Přejít k hlavnímu obsahu

Co, kde, kdy a jak? #3

28. 6. 2010 | 00:03
Nejvyšší soutěž SCTFL je ve finále. Do kterého se nečekaně probojoval tým The Profane Kult proti očekávaným Savage Soldiers. 
Výchozí obrázek

Nejvyšší soutěž SCTFL je ve finále. Do kterého se nečekaně probojoval tým The Profane Kult proti očekávaným Savage Soldiers

Sázka na tento zápas je již vypsána, a záleží pouze na vás na koho si vsadíte. Letos se finálového utkání zůčastní z České Republiky pouze jeden hráč a ze Slovenska také, v týmu The Profane Kult. 

Za Českou Republiku uvidíme
{#Česká Republika} Petra 'g0n' Kokavecze a za Slovensko {#Slovenská Republika} Roman 'Magorko' Duong.

Můžeme se těšit tedy na velice zajímavý zápas a skvělou atmosféru.


playoff SCTFL

Soldat World Cup

Nejsledovanější soutěž v herním světě Soldatu se nezadržitelně blíží k další své fázi, tedy k playoff.

Česká Republika má za sebou ve skupině již 4 zápasy z nichž 2 prohrála a 2 vyhrála, udržuje si tedy zatím svých 6 bodů. Češi však mají před sebou ještě několik zápasů a my pevně věříme že se situace zlepší a nebude se podobat MS v hokeji či ve fotbale, kdy vypadávají jasní favorité.

Slovensko má odehrané zatím pouze 2 skupinové zápasy, které oba prohrálo a má tak stav zatím 0 bodů. 

Jsme velice zvědavi na další vývoj a určitě budeme České reprezentaci držet nejen palce.

Soldat World Cup

Se stále narůstající návštěvností evropského PLAYzone Soldat gatheru. Jsme se rozhodli vytvořit evropský mezinárodní PLAYsoldat blog na adrese http://www.playsoldat.eu/

Tento mezinárodní blog se bude dále vyvíjet. Hráči se zde budou moci dočíst o eventech a různých připravovaných akcích na PLAYzone evropském gatheru.

 

Něco z historie

Tým Soldat Veterans - tento celek byl sformován v roce 2003 švédským Soldat hráčem Cbble. Začínal nábor hráčů na Švédských serverech Rotmos. Brzy tento tým dosáhl rekordu, kdy byl neporazitelný několik měsíců. Soldat Veterans navýšili svůj vítězný status při vítězství první sezóny SCTFL, v té době bezkonkurenčně nejvyšší ligy. Ke konci verze Soldatu 1.1.5 a začátkem verze 1.2 tedy v Lednu roku 2004 Soldat Veterans zaznamenali rekord 76 výher v oficiálních zápasech za sebou, který do dnes nebyl pokořen. Tak se stal tento tým ikonou v celé Soldat komunitě a stali se tak inspirací pro Soldat hráče po celém světě pro dosažení takového úspěchu.

O týmu Soldat Veterans se můžete dočíst také v historické knize Soldatu na forum SCTFL.

 

Czech Soldat Community

Vyzkoušejte si Soldat zcela zdarma!

 

Štítky: Soldat, Soldatec, SWC