Přejít k hlavnímu obsahu

Nečekaná výhra na SCTFL

30. 6. 2010 | 00:18
Po hektické sezóně opět vydařené soutěže Soldat Capture The Flag League máme vítěze. Výsledek je opravdu nečekaný a na tým The Profane Kult by jsi z počátku vsadil vážně jen málokdo.Tým kterému se také přezdívá Perkele se vypořádal s jasným favoritem Savage Soldiers ve finále opravdu velice těsným výsledkem. V zápase šlo takřka o každý frag a každá větší chyba byla potrestána. 
Výchozí obrázek

Po hektické sezóně opět vydařené soutěže Soldat Capture The Flag League máme vítěze. Výsledek je opravdu nečekaný a na tým The Profane Kult by jsi z počátku vsadil vážně jen málokdo.
Tým kterému se také přezdívá Perkele se vypořádal s jasným favoritem Savage Soldiers ve finále opravdu velice těsným výsledkem. V zápase šlo takřka o každý frag a každá větší chyba byla potrestána. 

První mapa ctf_Blade skončila 7:6 ve prospěch PrKl. Druhá a třetí mapa - ctf_Death2, ctf_Guardian skončily nerozhodně 3:3 a 6:6. Na poslední mapě ctf_B2b, která je největší hranou mapou ze hry, jasně dominovali PrKl a tím si tak zajistili pohár Ligy Mistrů SCTFL a všeobecné uznání v celé Soldat komunitě. Prkl dokázali na této mapě nasázet SS celkem 4 body, což je v případě takto vyrovnaného zápasu a této zvolené mapy, více než slušný výsledek.

Společně s týmem The Profane Kult hostoval Český hráč týmu Seals a reprezentant Petr Kokavecz, jehož tým se 16. sezony SCTFL nezůčastnil. 
A také Slovenský reprezentant Roman Duong.

Přejeme týmu The Profane Kult hodně štěstí do další sezóny. Zřejmě dále bez Petra v sestavě.

WorldSavage Soldiers [2:4PerkeleEvropská unie - PLAYzone - SCTFL

SCTFL playoff
SCTFL PLAYoff

Nezapomeňte sledovat PLAYzone.cz pro více informací o undergroundové Soldat scéně.

Czech Soldat Community
staň se fanouškem na facebooku

Štítky: SCTFL, Soldat