Přejít k hlavnímu obsahu

Defeaters PG10

2. 7. 2010 | 07:27 Všechny hry
Slovenská herní organizace si pro scénu jak Česka tak i Slovenska připravila projekt, jenž nese název Defeaters PG10, o co půjde? To se dozvíte v této novince, jenž byla převzata z webu výše zmíněné organizace.
Výchozí obrázek

Slovenská herní organizace si pro scénu jak Česka tak i Slovenska připravila projekt, jenž nese název Defeaters PG10, o co půjde? To se dozvíte v této novince, jenž byla převzata z webu výše zmíněné organizace.

Všichni jistě znáte známý portál Cadred.org. Ten v určitých časových intervalech vypouštěl na svých stránkách jakýsi žebříček týmů ve hrách Counter Strike: Source a Call of Duty 4. My jsme se po vzoru Cadred.org rozhodli uspořádat také něco v tomto smyslu, ovšem nebude hodnotit jednotlivé týmy, ale přímo herní organizace.

Defeaters PG10 nabídne svému čtenáři žebříček nejlepších deseti českých a slovenských týmů, jenž budou vybírány pětici předem zvolených lidí. Ti pak sestaví žebříček a odúvodní své rozhodnutí, proč právě ten určitý tým je na tomto místě.

Čtenáři Defeaters PG10 tak budou získávat informace o jakémsi vzrůstu nebo propadu dané organizace. V článku vždy najdete seznam lidí, jenž hlasovali, žebříček Defeaters PG10 a stručný popis ke každému týmu a odúvodnění jeho pozice.

Cílem Defeaters PG10 není nic jiného, než-li informovat čtenáře, kteří například nemají tolik volného času aby vše sledovali. Defeaters PG10 tak vtiskne členům české a slovenské PG scény názor největších osobností těchto scén. Hodnotit budou jak hráči a manageři tak třeba i redaktoři.

Cíle tohoto projektu jsou však prozatimní – mohou se tedy měnit, zlepšovat a přizpůsobovat. Není vyloučeno, že se projekt časem transformuje na úplně něco jiného, jeho úkolem bude ovšem vždy do jakési míry pomáhat scéně.

Defeaters PG10 tak bude nabízet nezaujatý žebříček, pro jakousi představu. Jak jsme již zmínili v úvodu, časový interval, kdy bude projekt Defeaters PG10 vcházet byl zvolen na dobu dvou týdnů.

První Defeaters PG10 se na našich stránkách objeví již v pátek, 9. 7. 2010. Buďte připraveni, první vydání dvou týdeníku Defeaters PG10 se blíží!

Štítky: Defeaters, DFS