Přejít k hlavnímu obsahu

Finále francouzské EPS dnes od 13:30

3. 7. 2010 | 12:28 Counter Strike: Source
Po dlouhé sezóně je má na programu své offline finále zřejmě druhá nejkvalitnější evropská soutěž - ta francouzská.Bohužel, ani Francii se tento ročník nevyhnuly skandály, zejména smurfing v podání týmu Roccat, který vedl k jejich úplnému vyřazení z ESL soutěží, způsobil velký šrám na pověsti celé soutěže.
Výchozí obrázek

Po dlouhé sezóně je má na programu své offline finále zřejmě druhá nejkvalitnější evropská soutěž - ta francouzská.

Bohužel, ani Francii se tento ročník nevyhnuly skandály, zejména smurfing v podání týmu Roccat, který vedl k jejich úplnému vyřazení z ESL soutěží, způsobil velký šrám na pověsti celé soutěže.

Offline finále, které se koná již tradičně v Paříži se také nezúčastní třetí celek základní části - tým Hf.mother. Místo tohoto celku uvidí diváci D4Gaming, kteří přicestují do hlavního města Francie ve zmixované sestavě. Za dva hráče základní sestavy D4 naskočí tento víkend dva hráči z Roccat, konkrétně SmithZz a krL.

Místo konání EPS VIII FR

Semifinálové zápasy jsou na programu v sobotu odpoledne, zápas o bronz a velké finále je potom připraveno na nedělní poledne s plánovaným slavnostním zakončením okolo čtvrté hodiny.

Na finalisty čeká bezesporu lákavá finanční odměna, která celkově bez bonusů převyšuje 180 tisíc Kč. Vítěz si z této částky odnese více než polovinu.

Největšími favority na titul jsou úřadující šampióni z VeryGames, kteří profitují z toho, že jejich rivalové Roccat byli ze soutěže vyřazeni. VeryGames se v semifinále střetnou s D4Gaming a neočekává se, příliš překvapivý průběh zápasu.

VeryGames

{#Francie} VeryGames

{#Francie} RegnaM
{#Belgie} Ex6TenZ
{#Francie} shokkk
{#Francie} RpK
{#Francie} NBK

D4Gaming

{#Francie} D4Gaming

{#Francie} SmithZz
{#Francie} bistouflyyy
{#Francie} Bubar
{#Francie} HysokA
{#Francie} krL

redLine

{#Francie} redLine

{#Francie} EMSTQD
{#Francie} Rodo
{#Belgie} ScreaM
{#Francie} Soulm8
{#Francie} Uzzziii

redface

{#Francie} redface

{#Francie} OxigN
{#Francie} kevZ
{#Švýcarsko} krumpze
{#Francie} Karas
{#Francie} apx

Druhé semifinále mezi redface a redLine slibuje lepší podívanou. Oba týmy jsou velmi mladé a pečlivě se na vrchol sezóny připravují. Osobně favorizuji spíše redLine, ale opravdová forma týmů se ukáže až v sobotu.

Na semifinále jsme již připravili sázky, stejně tak jsou vypsány kurzy i na celkového vítěze sezóny. Nejnižší kurz mají pochopitelně VeryGames, pokud zvítězí, sázkaři ztrojnásobí svůj vklad.