Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo byl nejlepším červnovým sázkařem?

5. 7. 2010 | 16:09 Všechny hry
PLAYzone sázky se těší ohromnému zájmu uživatelů a soutěž o toho nejlepšího sázkaře, která je vždy odměněna nějakou pěknou cenou je napínává do posledních minut. Kdo byl tím nejlepším v červnu?První místo si s přehledem zajistil Petr 'Trex' Staníček, který je ovšem také členem týmů našich bookmakerů, proto nemá nárok na cenu. Tu tedy získává hráč, který se umístil jako druhý v pořadí.
Výchozí obrázek

PLAYzone sázky se těší ohromnému zájmu uživatelů a soutěž o toho nejlepšího sázkaře, která je vždy odměněna nějakou pěknou cenou je napínává do posledních minut. Kdo byl tím nejlepším v červnu?

První místo si s přehledem zajistil Petr 'Trex' Staníček, který je ovšem také členem týmů našich bookmakerů, proto nemá nárok na cenu. Tu tedy získává hráč, který se umístil jako druhý v pořadí.

Tím šťastlivcem je Lukáš 'gavONEEEEEEEEEE'  Gavorník, který se může těšit na vynikající hru Dragon Age: Prameny. Za ním se umístili Roland "Defeaters.Garnett" Čipera a človíček s přezdívkou vajco.3. Oba dva vyhrávají 2 volňásky do sítě multikin Palace Cinemas.

Prosíme výherce, aby kontaktovali našeho hlavního bookmakera - Michala 'H1tachi' Nagyho a dohodli se na způsobu předání cen.

Zároveň bychom chtěli apelovat na všechny sázkařské nadšence, kteří by se chtěli zapojit do vypisování kurzů a celkového starání se o náš "matchticker", že máme spoustu volných míst, kde se můžete uplatnit.

Sázky pokračují i o prázdninách, v červenci bojumeme o špičková sluchátka SteelSeries 4H.

Štítky: Sázky