Přejít k hlavnímu obsahu

INSTAGIB bejbe, REDDGrrr on fire!

Možná tím začíná nová kariéra Jana "REDDGrrr" Čábala, který poprvé propašoval českou vlaječku až do semifinálového kola dotovaného turnaje
Výchozí obrázek

Jan "REDDGrrr" ČábalMožná tím začíná nová kariéra {#Česká Republika} Jana "REDDGrrr" Čábala, který poprvé propašoval českou vlaječku až do semifinálového kola dotovaného turnaje
od společnosti GDATA.

V turnaji nejprve REDDGrrr povodil nejlepšího účastníka základních skupin ESWC 2010, {#Španělsko} Ismaela "Sl1p" Riveru. Tomu nedal na Blood Runu sebemenší šanci a ani známý Riviera Kid, či motýl Emanuel nemohli nebohému toradorovi pomoci s jeho smutným koncem na rohách býka poblíž granátometu.

V druhém kole vyměnil náš hráč slunné pláže za průlet severského vánku s tradičním označením {#Finsko} _Kaide. Ten ho dovedl až do třetího kola, kde si náš hráč poradil překvapivě hladce i se {#Švédsko} Sebastianem "Spart1e" Siirou. Vše na mapě Blood Run s polovičním rozdílem mezi oběma zůčastněnými hráči.Kevin "strenx" Baeza

Trojblokem se Jan Čábal probojoval do semifinále velmi kvalitně obsazeného turnaje, ke na něj čekal {#Ruská federace} Sergey "Evil" Orehov.

Rus dostal nakládačku na mapě Blood Run, ale to bylo to poslední, co náš hráč proti tomuto hráči zmohl. Odplata byla značná a jak House of Decay, tak Campgrounds přinesli mnoho a mnoho fragů, které se snesli jak pára z kotle.

Celý turnaj vyhrál, a dotaci €100 si odnesl, {#Francie} Kevin "strenx" Baeza, který ve velkém finále INSTAGiB bejbe - Lenka "mufin" Cisárováporazil {#Švédsko} Michaela "mAdix" Hindersona. Po poměrně neúspěšné semifinálové skupině v Quake Live soutěžích ESWC si tak tento vynikající "angličtinář s podnímkou" odnesl malou náplast.

PAVOUK TURNAJE GDATA #33

Svůj skill můžete otestovat i v neděli od 13:00 v turnaji ZOTAC.

Druhou variantou pro zajištění vaší vnitřní pohody je turnaj INSTAGIB bejbe, který proběhne též dnes a to od 21:12.

Jak již název napovídá, Vaší jedinou zbraní bude RailGun, který na jeden přesný zásah zdrtí soupeře mocným slugem tvořeného radioaktivními částicemi.

Vše co musíte uělat je být přítomni na IRC Channelu #QL.cz a na výzvu admina turnaje oznámit svojí připravenost turnaj odehrát. Have Fun!