Přejít k hlavnímu obsahu

Hawr1x @ Alienware Challenge

11. 7. 2010 | 01:27 Všechny hry
Výchozí obrázek

Alienware Challenge

Na ESWC 2010 byla jedna z prvních zastávek soutěžících v podniku společnosti DELL, která razí své produkty pro hráče pod názvem ALIENWARE.

Shodou okolností se na tomto místě nacházela i slečna, kterou jsem měl tu čest potkat na QuakeConu 2007 v Dallasu, {#Austrálie} Livii "Liefje" Teernstru.

Příběh téhle dívenky z Nového Zaelandu je sám o sobě na malou knížečku. Hlavní přelom by se dal datovat do období, kdy se rozhodla vyrazit na DreamHack a zde prokalila 10 dní, což jí způsobilo zdravotní potíže, které vyústili v několikaletý vztah s {#Švédsko} Mikaelem "PURRI" Tarvainenem a setrvání ve Švédsku. V nedávné době pobývala v Německu a nyní si slibuje to nejlepší s azylem v Holandsku.

Vzhledem k náročnému programu, který byl spojený se starostmi o ASUS Ladies jsem jednoho večera narazil na Livii kempující v lobby hotelu Magic Circus. Společně s ní byli přítomní i {#Švédsko} Pelle "fazz" Söderman a {#Rakousko} Richard "noctis" Gansterer.

Gangsta z mého příchou očividně neměl radost, ale o to víc byl potěšen fazz, který se po krátké diskuzi připojil k našemu dýchánku v prostorech Galantaxi, která povodila 1111km dlouhou štreku z Příbrami na Paříž.

Liefje natolik zaujal interiér vozidla vyšperkovaný ultimátními svítítky a postelí, že jsme ihned domluvili rozhovor.

Výsledek, který se povedlo realizovat po závěrečné párty, která uzavřela Disneyland veřejnosti a posloužila téměř tisícovce účastníků ESWC 2010 k maximálnímu pobavení na všech atrakcích stojí rohodně za to.

PS: Pánové za mixákem to povodili nejvíc !!!

Pokud jste ... like ... immuní vůči CzEnglish, můžete ... like ... radostně pokračovat ... like.

ASUS Ladies @ Disneyland{#Austrálie} Livia sehrála v celé mé účasti na letošním ESWC 2010 ještě jednu velice důležitou roli. Právě díky ní se do České republiky dostane nevídaná záležitost, která doufejme probere zkoprnělé úředníčky, kteří rulují Middle Earth a bandu nadšených hráčů, kteří pochopí, že se musí něco začít dělat opravdu na profesionální úrovni a s kvalitním zázemím.

Pokud někdo z čtenářů ví, o čem tu teď mluvím, nebude nadšeně psát do komentářů. A to i v případě, když se tuto informaci nedozvěděl z mých úst. Tohle překvapení si zatím ponechám v tajnosti. Get Ready Bytches.

Její zásah bych srovnal s týdnem tráveným ve společnosti exmilece Lady GaGa.

Iam I HOT, you like me? | ... !? WTF !? ... | I see - speachless

Právě proto prosím všechny, aby udělali něco pro Liefje a navštívili stránky soutěže ALIENWARE, které se tato dáma účastní a podpořili jí v jejím snažení. Děkuji.