Přejít k hlavnímu obsahu

ENC 2010 play off pokračuje druhým kolem

13. 7. 2010 | 19:06 Counter Strike 1.6
Mezinárodní pohár European Nations Championship spěje do poslední fáze. Po základních skupinách je před námi play off, kam se dostaly jen ty nejlepší týmy.UPDATE 13.7.'10 19:29 - Od devíti hodin večer se hraje bitva dvou gigantů. Francouzská dívčí reprezentace narazí na mocné ruské dobyvatelky. Tušíte kdo vyhraje? Tak si vsaďte.
Výchozí obrázek

Mezinárodní pohár European Nations Championship spěje do poslední fáze. Po základních skupinách je před námi play off, kam se dostaly jen ty nejlepší týmy.

UPDATE 13.7.'10 19:29 - Od devíti hodin večer se hraje bitva dvou gigantů. Francouzská dívčí reprezentace narazí na mocné ruské dobyvatelky. Tušíte kdo vyhraje? Tak si vsaďte.


Dovede cArn Švédsko k titulu mistrů Evropy? (foto: hltv.org)

Nejprestižnější Pohár národů pomalu a jistě finišuje a před námi jsou už jen poslední tři kola, po nichž zjistíme, která reprezentace je ta nejlepší. Jak dívčí, tak i klučičí turnaj se řídí stejnými pravidly, tedy těmi, že vítězové skupin postoupili rovnou do semifinále, zatímco týmy na druhých a třetích pozicích mezi sebou odehrají čtvrtfinále, jak tedy vypadá pavouk?

 

ENC 2010 Male
1. koloSemifináleFináleVítěz
BO3BO3BO3 
 
{#Švédsko} Švédsko--     
  {#Švédsko} Švédsko--   
{#World}BYE--     
    {#World}TBA-- 
{#Polsko} Polsko0     
  {#Dánsko} Dánsko--   
{#Dánsko} Dánsko2     
      {#World}TBA
{#Ukrajina} Ukrajina2    Vítěz
  {#Ukrajina} Ukrajina--   
{#Francie} Francie1     
    {#World}TBA-- 
{#Ruská federace} Rusko--     
  {#Ruská federace}Rusko--   
{#World}BYE--     
 

Zápasy čtvrtfinále

Jak vidíte, tak do čtvrtfinále se dostali týmy Dánska, Polska, Ukrajiny a Francie. Jeden z největších favoritů, Německo, bohužel v letošním ročníku chybí, i tak si myslím, že play off nabídne skvělé zápasy.

Zápas mezi Dánskem a Polskem bude jistě zajímavý, polští "hooligans" jako vždy potáhnou svůj tým vpřed, bohužel si myslím, že na silnou dánskou sestavu nebudou polští hráči stačit.

To Ukrajina jde do turnaje jako druhý tým ze skupiny A, kde skončila hned za švédským DreamTeamem. Pokud do zápasu nastoupí alespoň tři hráči Natus Vincere s kapitánem Andrew "B1ad3" Gorodenskiy-m, máme se opravdu na co těšit, protože ani nejsilnější sestava reprezentace "galského kohouta" by nezastavil takovouto smršť.

{#Polsko} Polsko0vs2Dánsko {#Dánsko}8.7.2010 21:00Sázky & HLTV
{#Ukrajina} Ukrajina2vs1Francie {#Francie}8.7.2010 21:00Sázky & HLTV

Švédky a Rusky zatím nejlepší

Týmy, které zúčastnili dívčího turnaje, už mají skupinovou fázi taktéž za sebou. Z ní nejlépe vyšli reprezentantky Švédska a Ruska, které si zajistili semifinálovou účast. Do čtvrtfinále se pak dostali hned dva nováčci, neboť belgické a rumunské dívky budou hrát play off ENC poprvé v historii. Tyto týmy nechali za sebou takové výběry jako je Španělsko, Norsko nebo Dánsko. 

 

ENC 2010 Female
1. koloSemifináleFináleVítěz
BO3BO3BO3 
 
{#Švédsko} Švédsko--     
  {#Švédsko} Švédsko--   
{#World}BYE
--     
    {#World}TBA-- 
{#Belgie} Belgie0     
  {#Německo} Německo--   
{#Německo} Německo2     
      {#World}TBA
{#Rumunsko} Rumunsko1    Vítěz
  {#Francie} Francie0   
{#Francie} Francie2     
    {#Ruská federace} Rusko-- 
{#World}BYE--     
  {#Ruská federace} Rusko2   
{#Ruská federace} Rusko--     
 

Zápasy čtvrtfinále

V boji mezi Německem a Belgií by měli hrát do karet především zkušenosti a vyspělost německých hráček, které mají jako vždy hrají ty nejlepší dívčí turnaje na světě. Naproti tomu neznámé Belgičanky nemají co ztratit a zápas by tak mohl mít pořádné grády.

Rumunky, které ve skupině porazili i naší českou reprezentaci, se utkají se silnou Francií, jejíchž středobodem jsou hráčky z týmu Millenium, které skončili na třetí na víkendovém ESWC 2010. Mírným favoritem jsou zajistě dívky z Francie, pokud se ale rumunské reprezentantky dobře připraví, mají šanci dosáhnout na medaile.

{#Belgie} Belgie0vs2Německo {#Německo}6.7.2010 21:00Sázky & HLTV
{#Rumunsko} Rumunsko1vs2Francie {#Francie}6.7.2010 21:00Sázky & HLTV

Zápasy semifinále

{#Francie} Francie0vs0Rusko {#Ruská federace}DNES 13.7.2010 21:00Sázky & HLTV

Všechny zápasy pro vás budeme sledovat, nemusíte se tedy bát, že o něco přijdete. Sledujte PLAYzone.cz, kde se dozvíte ty nejčerstvější informace o ASUS ENC 2010.