Přejít k hlavnímu obsahu

StarCraft II dostupný ke stažení

15. 7. 2010 | 13:25 StarCraft 2
Do vydání očekávané pecky StarCraft II: Wings of Liberty zbývá dvanáct dnů, avšak již nyní si můžete hru stáhnout do počítače a předejít tak možným komplikacím způsobeným hromadným stahováním.Oficiální datum vydání druhého dílu StarCraft s podtitulem Wings of Liberty je stanoveno na 27. července.  Blizzard Entertainment, tedy společnost stojící za touto strategií však umožnila části svých klientů stáhnout si hru již nyní, hru si však budete moci zahrát až 27. července.
Výchozí obrázek

Do vydání očekávané pecky StarCraft II: Wings of Liberty zbývá dvanáct dnů, avšak již nyní si můžete hru stáhnout do počítače a předejít tak možným komplikacím způsobeným hromadným stahováním.

Oficiální datum vydání druhého dílu StarCraft s podtitulem Wings of Liberty je stanoveno na 27. července.  Blizzard Entertainment, tedy společnost stojící za touto strategií však umožnila části svých klientů stáhnout si hru již nyní, hru si však budete moci zahrát až 27. července.

Toto se bohužel týká jen těch z nás, co si hru předobjednali v digitálním provedení. Pro uživatelé, jenž si hru předobjednali v krabicové  verzi je tato možnost nedostupná.

Jak hru stáhnout

Pro stažení hry se napojte na svůj Battle.net účet a bude vám umožněno si hru stáhnout. Ovšem až 27. července v 10:00 CET (pro Evropu a Rusko) vám bude umožněno si hru zakoupit a nainstalovat.

Tato možnost je jak pro uživatele PC tak i pro MAC.