Přejít k hlavnímu obsahu

Rezervace CS:S serverů v provozu

1. 6. 2010 | 17:10 Counter Strike: Source
*Poznámka editora: Vše je ve fázi testování, s případnými bugy se ihned obraťte na administrátory portálu.Portál PLAYzone.cz dnešním dnem spouští unikátní rezervaci serverů i ve hře Counter-Strike: Source. Potřebujete odehrát nějaký zápas do týmové ligy či snad nějaký 1v1 AIM / AWP mač a nechcete být rušeni? Tak rezervace jsou přesně tím pravým pro vás.
Výchozí obrázek

*Poznámka editora: Vše je ve fázi testování, s případnými bugy se ihned obraťte na administrátory portálu.

Portál PLAYzone.cz dnešním dnem spouští unikátní rezervaci serverů i ve hře Counter-Strike: Source. Potřebujete odehrát nějaký zápas do týmové ligy či snad nějaký 1v1 AIM / AWP mač a nechcete být rušeni? Tak rezervace jsou přesně tím pravým pro vás.

Celkově jsou pro vás připraveny čtyři rezervační servery a po vyhodnocení bude v srpnu rozhodnuto o zvýšení / snížení počtu nabízených serverů. Při rezervaci serveru zadáte heslo a dobu, na kterou server chcete, přičemž maximální doba jsou dvě hodiny.

Na serveru je připravena i SourceTV, do které si můžete kdykoliv připojit relay například z blank-tv.de; relaypassword je "playzone".

Přehled rezervačních serverů: http://www.playzone.cz/server-rezervace

Ovládání rezervačních serverů: http://www.playzone.cz/server-rezervace/ovladani-serveru

Přehled vašich rezervací: http://www.playzone.cz/server-rezervace/moje

Rád bych dodal, že servery se spouští ve stanovený čas zadání rezervace. Pokud se nepřipojíte na server do 5 min od začátku rezervace, budou vám všechny rezervace, které máte, smazány!

Doufáme, že se vám rezervace zalíbí a budete je hojně využívat. Pokud narazíte na jakýkoliv problém, informujte prosím administrátory našeho webu. Pěknou zábavu.

Štítky: servery