Přejít k hlavnímu obsahu

Víme zlomek obsahu dalšího updatu

15. 7. 2010 | 13:46 Counter Strike: Source
Counter-Strike: Source zažívá bouřlivé období změn. Několikrát týdně jsme svědky vydávání dalších a dalších aktualizací hry. Jeden z vývojářů společnosti Hidden Path nyní na oficiálním fóru hry poodhalil další zamýšlené změny.Jednou z nich je opětovné navrácení možnosti nastavit si jednotné modely nehledě na volbu ostatních hráčů (cl_minmodels 1). Tato funkce byla ze hry odstraněna v nedávné době a vyvolala obrovskou vlnu nevole ze strany hráčů. Funkce se setkala s kladnějšími reakcemi snad jenom u hráčů, kteří hru hrají týmově na vyšší úrovni.
Výchozí obrázek

Counter-Strike: Source zažívá bouřlivé období změn. Několikrát týdně jsme svědky vydávání dalších a dalších aktualizací hry. Jeden z vývojářů společnosti Hidden Path nyní na oficiálním fóru hry poodhalil další zamýšlené změny.

Jednou z nich je opětovné navrácení možnosti nastavit si jednotné modely nehledě na volbu ostatních hráčů (cl_minmodels 1). Tato funkce byla ze hry odstraněna v nedávné době a vyvolala obrovskou vlnu nevole ze strany hráčů. Funkce se setkala s kladnějšími reakcemi snad jenom u hráčů, kteří hru hrají týmově na vyšší úrovni.

A možná i právě proto bude přidána do hry možnost. Zákaz nastavení jednotných modelů přímo v nastavení serveru (sv_allowminmodels) - hráč by si tak stejné modely nastavit nemohl. Bude zajímavé sledovat, jakým směrem se rozhodnou vydat administrátoři lig jako ESL, kteří fakticky určují pravidla pro celou kompetitivní herní komunitu.

Blížící se update by měl také obsahovat velké množství oprav chyb, které hráči poctivě ohlašují na oficiálních stránkách hry.

Štítky: CS:Source