Přejít k hlavnímu obsahu

SPEEDLINK konečně v pěti

18. 7. 2010 | 12:04 SPEEDLINK konečně v pěti
Německá herní organizace Team SPEEDLINK oznamuje finální pětici hráčů, která bude reprezentovat barvy tohoto německého velikána na nadcházející a velmi očekávané akci Antwerp Esports Festival. Po té, co z týmu odešel Kevin "reflexzR" Klempera do britského celku Team Dignitas, se klub ocitl v nesnázích, neboť nedokázal najít vhodnou náhradu za Klempera, který byl s týmem velmi dobře sehrán.
Výchozí obrázek

Německá herní organizace Team SPEEDLINK oznamuje finální pětici hráčů, která bude reprezentovat barvy tohoto německého velikána na nadcházející a velmi očekávané akci Antwerp Esports Festival.

Po té, co z týmu odešel Kevin "reflexzR" Klempera do britského celku Team Dignitas, se klub ocitl v nesnázích, neboť nedokázal najít vhodnou náhradu za Klempera, který byl s týmem velmi dobře sehrán.

Problémy ještě gradovaly, když na AEF zbývala poslední dva místa, která nutila Team SPEEDLINK dokončit sestavu. Nakonec celek sáhl po ostříleném borci Michaeli "Trigger" Sowovi, který tak dostává čest, zahrát si v kádru nabitém nejlepšími hráči Evropy. Michael Sowa však není žádným nováčkem a s týmem SPEEDLINK už má bohaté zkušenosti. Trigger totiž patří k nejrespektovanějším hráčům Německa a to zejména díky jeho působení ve staré legendární SPEEDLINK sestavě.

Sestava Team SPEEDLINK:

{#Německo} Kevin "lopezzz" M.
{#Německo} Marco "duffy" Mayer
{#Německo} Miles "miles" Rauch
{#Německo} Michael "Trigger" Sowa
{#Německo} Sascha "neon" Böhlendorf