Přejít k hlavnímu obsahu

TheLastResort nabírají na síle

Původem britská herní organizace TheLastResort oznamuje příchod nového herního týmu. Stává se jim talentovaný Call of Duty 4 celek, jenž ještě do nedávna působil pod křídly klubu Team Rockit. TheLastResort se tak v krátké době stává již druhým britským týmem, který do zvých řad nabírá Call of Duty 4 mužstvo. Obě strany si slibují od společné spolupráce mnoho, avšak zajímavý mix hráčů hrající v sekci může a nemusí být tím pravým, co organizace potřebuje.
Výchozí obrázek

Původem britská herní organizace TheLastResort oznamuje příchod nového herního týmu. Stává se jim talentovaný Call of Duty 4 celek, jenž ještě do nedávna působil pod křídly klubu Team Rockit.

TheLastResort se tak v krátké době stává již druhým britským týmem, který do zvých řad nabírá Call of Duty 4 mužstvo. Obě strany si slibují od společné spolupráce mnoho, avšak zajímavý mix hráčů hrající v sekci může a nemusí být tím pravým, co organizace potřebuje.

Hráči nově hájící barvy TLR tak konečně nalézají skvělé zázemí, se kterým se chtěji probojovat až na vysoké pozice na evropských offline turnajích. Tým a také organizace samotná očekává výborný výsledek na nádcházející akci v Belgii, Antwerp Esports Festival.

Mužstvo bude mít co dělat, neboť v něm působí dva Nizozemci, Ir, Brit a Belgičan. Pro TheLastResort zřejmě není hlavní národnost hráčů, která ve většině případů nabízí mnoho výhod, včetně komunikace.  Hráči však s komunikací problém nemají.

Pouze čas nám může ukázat, zda-li se TheLastResort trefili do správného týmu anebo šlo pouze o chybný výběr představenstva tohoto britského velikána.

Sestava TheLastResort:

{#Irsko} Darren "wannabe" Borrow
{#Nizozemsko} Robby "pazazu" Kraai
{#Belgie} Senne "sEnzaj" Michoel
{#Velká británie} Chris "chenson" Henson
{#Nizozemsko} Jelle "pr0phecy" Monen