Přejít k hlavnímu obsahu

Verya je zpátky!

21. 7. 2010 | 00:11 Všechny hry
České herní sdružení Verya se opět na vrací na scénu. Po několika měsíční inaktivitě se tento známý český klub vrací a chce se opět prosadit.
Výchozí obrázek

České herní sdružení Verya se opět na vrací na scénu. Po několika měsíční inaktivitě se tento známý český klub vrací a chce se opět prosadit.

Verya je mezi českými hráči známá zejména díky tomu, že byla mnoho krát obnovena. Ovšem vždy se dokázala prosadit a nabízet svým hráčům co možná nejlepší zázemí. Na poli Warcraft III a DotA je Verya považována za TOP, díky svým elitním hráčům. Ti, co po vítězství klubu Verya na LanCraftu v kategorii DotA mysleli, že se opět bude obnovovat – mysleli správně.

Do pozice managerů usedá trojice, která už měla s Veryí co dočinění. Funkci majitele a hlavního managera bude samozřejmě opět zastávat Marek "Sindrom" Škvářil. Jako jeho zástupce a pravá ruka se k němu postaví také Michal "lamik" Vojáček. Lukáš "ChangER" Haltof pak zaujme pozici prostředníka mezi hráči a majitelem pro snažší komunikaci a také se bude starat o kontakt s partnery projektu Verya.

Hráčské pole Verya se bude dělit do dvou kategorií a to do profesionálních týmů a akademických sekcí. Hráči v profesionální kategorii budou dostávat plnou podporu a budou hlavními tahouny Verya. Naopak akademické sekce budou nabírány s poporou pouze základní, tu ale dostanou jen ti nejlepší. Do akademických sekcí se bude moci přihlásit kdokoli, kdo má chuť hrát a nepřelétá z jednoho týmu do druhého. Verya se tak chce dostat do podvědomí hráčů, kteří třeba ještě nemají páru o tom, co je to vrcholový progaming u nás a jaké týmy zde jsou. Mohou tak získat cenné zkušenosti a rychleji růst – po herní stránce.

Marek Švářil se k situaci ohledně klubu Verya vyjádřil následovně, "Vytažení týmu z inactive je určitě dobrý krok, je sice opakovaný, ale i tak bude dobré mít dalšího konkurenta. Od tohoto oživení si hodně slibuji, jelikož mi výrazně bude pomáhat Michal “Lamík” Vojáček a bude k dispozici, jelikož i takto sem dost pracovně vytížen. Není asi co více říci, tento projekt je škoda pohřbít a chceme to udržet na jakékoliv úrovni. Samozřejmě máme vytyčené cíle a budeme se snažit jich dosáhnout v co nejkratší době."

Doplnil ho i jeho kolega, Michal Vojáček, "Je  to jíž několikatý comeback, ovšem Verya je srdcová zaležitost a nebudem se nikam hrnout. Půjdeme si po své cestičce, nebudem opakovat stejné chyby jako dříve a věříme že lidé co Veryi fandili budou i nadále a věřím že se vám bude na naše nové prezentaci líbit. Děkujeme lidem co nám píší o vstup do klanu a všem co nás podporují budem tu již brzy."

A co si myslíte vy? Sledujte webovou prezentaci klubu Verya, brzy bude spuštěna finální verze webu.

Štítky: Verya