Přejít k hlavnímu obsahu

RisenTalent opět s dívčí sekcí

21. 7. 2010 | 19:09 Counter Strike 1.6
Organizace RisenTalent má za sebou už jednu zkušenost s dívčím celkem. Ten ale prchl do konkurenčních SUICIDE, kde se ale následovně rozpadl. I přesto se vedení týmu rozhodlo dát šanci další dívčí sestavě.Dívčí týmy se těší velké oblíbenosti, vedle týmů z ASUS a eSuby se snaží do světa česko-slovenského gamingu proniknout i takové týmy jako Virtual World či právě RisenTalent. Ti už v dobách minulých jednu sekci "vlastnili", bohužel jim sekce pláchla do konkurenčních SUICIDE a RisenTalent se tak mohli dívat po jiné pětici dívek.
Výchozí obrázek

Organizace RisenTalent má za sebou už jednu zkušenost s dívčím celkem. Ten ale prchl do konkurenčních SUICIDE, kde se ale následovně rozpadl. I přesto se vedení týmu rozhodlo dát šanci další dívčí sestavě.

Dívčí týmy se těší velké oblíbenosti, vedle týmů z ASUS a eSuby se snaží do světa česko-slovenského gamingu proniknout i takové týmy jako Virtual World či právě RisenTalent. Ti už v dobách minulých jednu sekci "vlastnili", bohužel jim sekce pláchla do konkurenčních SUICIDE a RisenTalent se tak mohli dívat po jiné pětici dívek.

Nová sestava se točí okolo Jany "Janicka" Maruškové která sama tvrdí, že "Holek na CS neustále přibývá a každá by chtěla někam patřit, nabrat zkušenosti a něco dokázat." Podaří se to však i této nové sestavě? "Holky znám některé osobně a dá se říct, že spolu hrajeme denně. Co se týče celé ladies, je to jen pár týdnů a spousta tréninků je ještě před námi. Naším hlavním cílem ale je se pořádně sehrát a zúčastnit se LAN akcí."

Sestava RisenTalent.ladies

{#Česká Republika} Jana "Janicka" Marušková
{#Slovenská Republika} Nicol "Cheryl" Pappová
{#Česká Republika} Hana "HanIka" Křížková
{#Slovenská Republika} Zuzana "Zuzuletka" Junasová
{#Česká Republika} Natália "Natys" Kolářová


Chcete se také stát našimi partnery?

Využijte i vy naší nabídky partnerské spolupráce realizovanou prostředníctvím Okénka slávy. Nově jsme také připravili souhrnnou stránku, kterou jsme umístili přehledně přímo do hlavního webu – můžete se tak podívat na úplně všechny Partnerské weby PLAYzone.cz.