Přejít k hlavnímu obsahu

Team Infused představuje nové mužstvo

Jedna z nejznámějších britských organizaci na poli Call of Duty 4, Team Infused, hlásí rozšíření své členské základny o další kvalitní celek. Organizace podepisuje kontrakt s národnostním mixem hráčů, jenž doposud hrál pod přizviskem Talibannosaurus REX. Team Infused se tak stává během krátké doby již několikátým týmem britské scény, který do svých řad angažuje Call of Duty 4 tým. Zřejmě po vzoru jiných světových organizací přijímá i Team Infused do svých řad náčodnostní mix.
Výchozí obrázek

Jedna z nejznámějších britských organizaci na poli Call of Duty 4, Team Infused, hlásí rozšíření své členské základny o další kvalitní celek. Organizace podepisuje kontrakt s národnostním mixem hráčů, jenž doposud hrál pod přizviskem Talibannosaurus REX.

Team Infused se tak stává během krátké doby již několikátým týmem britské scény, který do svých řad angažuje Call of Duty 4 tým. Zřejmě po vzoru jiných světových organizací přijímá i Team Infused do svých řad náčodnostní mix.

Po té, co herní tým auRic eSports oznámil ukončení svých aktivit, byl Call of Duty 4 tým odsouzen hledat si nové zázemí. Zhruba po měsíčním hledání si našel tento mix evropských hráčů podporu právě v ostrovní organizaci Team Infused.

Nová sestava je složena z trojice hráčů Talibannosaurus REX a ze dvou bývalých členů dánského týmů, jenž v minulosti už u Infused působil. Jmenovitě se jedná o  Nielse "Gevers" Geverse a Patricka "PATR" André Gjøla.

Sestava Team Infused:

{#Velká británie} James "smithiE" Smith
{#Velká británie} Marc "Death!!1!" Hardwick
{#Belgie} Niels "Gevers" Gevers
{#Dánsko} Patrick "PATR" André Gjøl
{#Francie} Norman "zabzr" Dornier