Přejít k hlavnímu obsahu

wCrea a BURNING ztrácí své hráče

3. 8. 2010 | 14:06 Counter Strike 1.6
Dvě přední francouzské sestavy týmů BURNING a wCrea ukončují spolupráci s dosavadními organizacemi, kam vedou jejich kroky dál?
Výchozí obrázek

Dvě přední francouzské sestavy týmů BURNING a wCrea ukončují spolupráci s dosavadními organizacemi, kam vedou jejich kroky dál?

Křišťálová lupa 2010wCrea se rozpadá

Francouzská jednička, celek wCrea, která před dvěma týdny odešla z týmu FairFrags, se rozpadá. Rozhodnutí padlo nakonec poté, co se hráči rozhodli vydat svou vlastní cestou. Dvojice HaRtS-ioRek dle posledních informací bude pokračovat v konkurenčních Millenium, zatímco zbylé trio skončí s profesionálním hraním.

To, že se tým rozpadá je opravdu velkým překvapením, neboť francouzský tým skončil ve finále LB na nedávném GameGune 2010, kde podlehli ukrajinským Natus Vincere

BURNING končí, kam teď

Na organizaci, která se doposud pyšnila francouzskou CS 1.6 a českou CS:S sekcí bohužel dopadl nejhorší problém, jaký může na organizaci dopadnout. Dosavadní sponzor se rozhodl přestat podporovat veškeré aktivity a manažeři tak jsou nuceni "zavřít krám".

Problémy dokonce vyvstaly na povrch už op ESWC, neboť do amerického Dallasu odjížděli francouzští hráči jen s malou finanční pomocí. Hráči se tak rozhodli odejít z organizace, neboť jen to bylo východiskem celé situace.

Sestava wCrea

Sestava BURNING

{#Francie} Michael "HaRts" Zanatta{#Francie} Christophe "sixeR" Xia
{#Francie} Jeremy "ioRek" Vuillermet{#Francie} Engin "MAJ3R" Kupeli
{#Francie} Warren "CosMo" Boisnard{#Francie} Guillaume "Geno" Ntep
{#Francie} Rodolphe "Diodel" Verloes{#Francie} Mahé "Yoshi" Martin
{#Francie} Benjamin "drizzer" Charnet{#Francie} Rassen "rara" Abdo
Zdroj: HLTV