Přejít k hlavnímu obsahu

Verya otevírá bránu Quake Live

Je to tak! K několika dalším profesionálním týmům organizace Verya oficiálně přibývá další, extrémně talentovaná sekce. Ono se dá spíše hovořit pouze o jediném hráči, jenž figuruje na soupisce této sekce. Jedná se o v současnosti nejlepšího českého hráče hry QuakeLive, Artema „Needy“ Černého. Tento text je převzat z oficiální tiskové zprávy týmu Verya.
Výchozí obrázek

Je to tak! K několika dalším profesionálním týmům organizace Verya oficiálně přibývá další, extrémně talentovaná sekce. Ono se dá spíše hovořit pouze o jediném hráči, jenž figuruje na soupisce této sekce. Jedná se o v současnosti nejlepšího českého hráče hry QuakeLive, Artema „Needy“ Černého. Tento text je převzat z oficiální tiskové zprávy týmu Verya.

Artem Černý, znám na české a evropské scéně především pod přezdívkou Needy se tak stává dalším talentem, jenž bude do budoucna velkým příslibem týmu Verya. Doposud jste Artema mohli vidět hrát pod organizací NecroRaisers, avšak její neaktivita a špatný kontakt s vedením přiměl Needyho odejít a hledat si nové zázemí.

Je nám ctí, že nabídka týmu Verya oslnila Artema Černého natolik, že odmítl i přední světové kluby. Verya si tak připusuje další cenný skalp, neboť Needy v současné době dominuje České republice a svůj věhlas si pomalu ale jistě získává v Evropě.

Needy se stal za dva roky svého hraní a pečlivého tréninku elitním hráčem a to zejména díky tomu, že hrál s nejlepšími hráči nejen české ale i světové scény. Díky jim se z něj stal tolik obávaný soupeř, který na domácí scéně hledá porazitele opravdu velmi těžce.

Za celý spolek Verya tedy přeji Needymu mnoho štěstí a úspěchů, drž se chlape! Více informací a zajímavostí ze života Needyho najdete v přiloženém rozhovoru.

Sestava Verya ve hře QuakeLive:

{#Česká Republika} Artem „Needy“ Černý

 


 

Zdravím tě Needy, mohl by jsi se pro začátek našim čtenářům představit?

Zdravím. Jmenuju se Artem "Needy" Černý. Bydlím v Milovicích nad Labem, ale v říjnu/listopadu se budu stěhovat do Mladé Boleslavi.

V současné chvíli, dá se říct, dominuješ ve hře Quake Live České republice. Kdo je tvým největším soupeřem na domácí scéně?

Mezi soupeře patří určitě RedGrrr a myN. Krysa už duely nějak nehraje co jsem koukal. Hlavně se mi hraje špatně proti myNovi. Je známý tím svým opatrným stylem, který já nemám rád (usmívá se).

Doposud jsi působil pod křídly tolik opěvovaných NecroRaisers, ovšem v současné chvíli tě zlákala nově obnovená Verya. Jaký byl důvod přestupu a proč sis vybral právě výše zmíněný český celek?

V NR mám kamarády, ale mám chuť se zlepšovat a chci se nějak propagovat (směje se)  a na to teď NR nemá. Jsou už skoro půl roku neaktivní, což je pro mě špatný.

Do Verya mě nalákal Sindrom. Jednoho dne mi napsal na icq, jestli teda nechci u nich hrát že to znovu rozjíždí. Zjistil jsem si o Verya něco a něco mi řekl sám Sindrom. Navíc mi sedl jako člověk (opět americký úsměv).

Co považuješ za největší úspěch tvé herní kariéry?

Pár akcí už mám vyhraných. Lan i online turnajů, ale ten největší úspěch ještě určitě příjde!

Jak jsi se dokázal vyhoupnout až tak vysoko za takový krátký čas v porovnání s legendami české Quake scény jako Krysa a spol.?

Krysa je trochu jiný sousto.  Ale na to, že Quake jako takovej (all weapons) hraju asi rok, plus, mínus, tak je to docela rychlá doba, to máš pravdu.

Chtělo to nervy, chuť a čas. Nakonec jsem se seznámil se skillerama který mě trénovali a říkali mi co a jak dělat, je to taky díky jim. Je to všechno o správném treningu.

Už je pojem Needy proslaven v Evropě? Nebo jsi zatím považován za takovou českou šedou myšku?

Nechci aby to znělo namyšleně, ale už se o mně slyšelo. I jako o TDM hráči národního týmu, tak i duelistovi.

Co dělá Needy v osobním životě a jaké jsou jeho koníčky?

Studuji střední zdravotníckou školu. Miluju sport (fotbal, bo, přítelkyni). Mám rád výlety, cestování, zábavu, posezení s přáteli a lanky.

Děkuji ti za tvůj čas a přeji ti hodně štěstí. Dávám ti prostor vzkázat něco čtenářům.

Díky, to bude potřeba. Tobě taky děkuji za rozhovor. Pozdravit bych chtěl svoje fanoušky.

 

Pro server Verya.eu odpovídal Artem „Needy“ Černý.