Přejít k hlavnímu obsahu

ZpuX vstupuje do Online Kingdom

11. 8. 2010 | 17:11 StarCraft 2
Sestava klubu Online Kingdom, složena převážně ze Švédů, přibírá do svých řad dalšího krajana. Mužstvo tak do svých řad přijímá švédského Zerga, Tobiase "ZpuX" Nilssona, bývalého hráče týmu Unique-eSports.Server GosuGamers.net označil Tobiase "ZpuX" Nilssona jako velmi dobrého švédského hráče, hrajícího za rasu Zergů. ZpuX se tak stává součástí silné sestavy, ve které figurují jména jako ThorZaiN, Habit či jimpo.
Výchozí obrázek

Sestava klubu Online Kingdom, složena převážně ze Švédů, přibírá do svých řad dalšího krajana. Mužstvo tak do svých řad přijímá švédského Zerga, Tobiase "ZpuX" Nilssona, bývalého hráče týmu Unique-eSports.

Server GosuGamers.net označil Tobiase "ZpuX" Nilssona jako velmi dobrého švédského hráče, hrajícího za rasu Zergů. ZpuX se tak stává součástí silné sestavy, ve které figurují jména jako ThorZaiN, Habit či jimpo.

Pro Online Kingdom je Nilsson velkou nadějí do následujícího zápasu turnaje StarCraft II Clan League. Tam nastoupí hráči Online Kingdom proti prvnímu nasazenému, elitnímu kádru klubu Mousesports. Zápas by měl být podle všech předpokladů velmi napínavý, bohužel pro Online Kingdom, zkušenosti a um borců z Mousesports jsou mnohdy nepřekonatelné. Avšak svět, a to zejména ten herní, je plný překvapení.

Sestava Online Kingdom:

{#Litva} Arew
{#Švédsko} Habit
{#Švédsko} ZpuX
{#Švédsko} ThorZaiN
{#Švédsko} jimpo