Přejít k hlavnímu obsahu

Go4SC2 #28: ruský Terran vyhrává

12. 8. 2010 | 12:16 StarCraft 2
V pořadí již 28. díl turnaje Go4SC2 již zná svého vítěze. Ruský Terran BRAT_OK si po jednoznačném vítězství v grandfinále odnáší šedesát bodů do měsíčního rankingu. BRAT_OK je v současné chvíli jeden z nejlepších hráčů Evropy, potvrdila to také společnost Blizzard, která BRAT_OKa umístila na druhé místo v evropském official server rankingu, o kterém jsme vás informovali včera.
Výchozí obrázek

V pořadí již 28. díl turnaje Go4SC2 již zná svého vítěze. Ruský Terran BRAT_OK si po jednoznačném vítězství v grandfinále odnáší šedesát bodů do měsíčního rankingu.

BRAT_OK je v současné chvíli jeden z nejlepších hráčů Evropy, potvrdila to také společnost Blizzard, která BRAT_OKa umístila na druhé místo v evropském official server rankingu, o kterém jsme vás informovali včera.

BRAT_OK  se kvalifikoval mezi nejlepších šestnáct v turnaji Go4SC2 #28 jako jediný zástupce Ruska. Avšak své kvality prokázal ve všech zápasech. V osmifinále doslova smetl známého Švéda MaDFroGa a v semifinále si poradil s Němcem Sockem. V grandfinále pak BRAT_OK  narazil na kvalitního ukrajinského borce Kase, který ale nedokázal Rusovi konkurovat a nakonec kapituloval po prohře 0:3.

Pořadí Go4SC2 #28:

  1. {#Ruská federace} BRAT_OK – 60 bodů
  2. {#Ukrajina} Kas – 40 bodů
  3. {#Německo} Socke – 25 bodů
Štítky: Go4SC2, BRAT_OK