Přejít k hlavnímu obsahu

IPT s Heroes of Newerth týmem

13. 9. 2010 | 23:22
Hra Heroes of Newerth dostává čím dál tím větší podporu u nás i ve světě a v tomto svěle se o herní týmy začínají zajímat i herní organizace. Svůj tým nyní představuje i Illusion Pictures Team.Sekci vede Petr 'nicKo' Černíček, který býval jedním z nejlepších hráčů Call of Duty u nás. V poslední době se ovšem věnuje výhradně Heroes Of Newerth.
Výchozí obrázek

Hra Heroes of Newerth dostává čím dál tím větší podporu u nás i ve světě a v tomto svěle se o herní týmy začínají zajímat i herní organizace. Svůj tým nyní představuje i Illusion Pictures Team.

Illusion Pictures Team LogoSekci vede Petr 'nicKo' Černíček, který býval jedním z nejlepších hráčů Call of Duty u nás. V poslední době se ovšem věnuje výhradně Heroes Of Newerth.

"Dnešním dnem oficiálně vysíláme pod naše teamová křídla nový ambiciózní Heroes of Newerth team . Učinili jsme tak z důvodu , že již známá hra Heroes of Newerth (nový nástupce doty) začíná být den ode dne více vídaná ve světě progamingu . A proto jsme se i my jeden z mála českých teamů rozhodli otevřít dveře této nové kvalitní hře," uvádí na svém webu vedení týmu Illusion Pictures.

Tým se poprvé představí v našem Palace Cinemas 5v5 Turnaji.

Sestava IPT

{#Česká Republika} Tomáš 'STREETWALKER' Marek
{#Česká Republika} Petr 'nicKo' Černíček
{#Česká Republika} Argam 'Apy' Alaverdyan
{#Česká Republika} Pavel 'blizzy' Krůta
{#Česká Republika} Jakub 'bal0th' Gelbič
{#Česká Republika} Tomáš 'joker' Jícha