Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses vstupují na HoN scénu

24. 9. 2010 | 19:11
Evil Geniuses – snad jeden z nejznámějších amerických herních celků vstupuje na Heroes of Newerth scénu, když kupuje pod svá křídla hráče z organizace Loaded.
Výchozí obrázek

Evil Geniuses – snad jeden z nejznámějších amerických herních celků vstupuje na Heroes of Newerth scénu, když kupuje pod svá křídla hráče z organizace Loaded.

Výkonný ředitel celku Evil Geniuses, Alex Garfield, byl při jednání ohledně angažmá Loaded velmi rozrušen a nechtěl připustit, že by tento kontrakt nakonec nedovedl do zdárného konce. Nakonec se však jeho snažení promítlo do celkového výsledku a EG se tak mohou nově pyšnit Heroes of Newerth týmem, se kterým do organizace vstupuje také jejich hlavní manager – Brandon Freytag.

Freytag se tak stává posilou managementu na nejvyšší úrovni a bude společně s Garfieldem a několika dalšími jeho novými kolegy vést tuto veleznámou americkou organizaci k lepším zítřkům. Zatímco Freytag se bude starat o blaho hráčů, HoN tým bude mít napilno, neboť se bude snažit dosahovat stále lepších výsledků.

Zatím se však neví, co bude se zbylými týmy, jenž doposud hrály pod organizací Loaded. Podle nejčerstvějších zpráv byly rozvázany kontrakty se všemi zbylými týmy a ti jsou tak bez, alespoň chvilkového, sponzorského zázemí.

Sestava Evil Geniuses ve hře HoN:

{#Spojené státy americké} `PokeDex
{#Spojené státy americké} bkid
{#Korejská republika} chu
{#Korejská republika} Dodo
{#Spojené státy americké} Yoda
{#Spojené státy americké} merc
{#Spojené státy americké} Fujiapples
{#Spojené státy americké} Pig