Přejít k hlavnímu obsahu

Naugrim vrací úder; Online-Kingdom sílí

27. 9. 2010 | 21:44 StarCraft 2
Mattias Ottosso, znám pod přezdívkou Naugrim se vrací k StarCraft II. Tento Švéd hrající za rasu Zergů se vrací ke svým známým kolegům, se kterými strávil nespočet odehraných utkání ještě v beta fázi této hry. Naugrim byl bývalým hráčem organizace Unique Esports, ve které strávil praktický celé své působení v StarCraft II beta. Zde se seznámil s mnoha hráči, kteří v současné chvíli reprezentují barvy elitního týmu Online-Kingdom.
Výchozí obrázek

Mattias Ottosso, znám pod přezdívkou Naugrim se vrací k StarCraft II. Tento Švéd hrající za rasu Zergů se vrací ke svým známým kolegům, se kterými strávil nespočet odehraných utkání ještě v beta fázi této hry.

Naugrim byl bývalým hráčem organizace Unique Esports, ve které strávil praktický celé své působení v StarCraft II beta. Zde se seznámil s mnoha hráči, kteří v současné chvíli reprezentují barvy elitního týmu Online-Kingdom.

Naugrim však ukončil z neznámých důvodů svou herní kariéru těsně před vydáním oficiální, plné verze hry. Na hraní však nezanevřel a za dobu své inaktivity na světové scéně pilně trénoval, aby se mohl stát součástí Online-Kingdom a vstoupit tak do soupisky, na které figurují jeho bývalí kolegové z Unique Esports.

Mattias má již své první ocenění a to z doby zhruba před dvěmi týdny, kdy skončil na krásném druhém místě v turnaji Competo StarCraft 2 Cup. Jeho porazitelem v grandfinále byl Mihaylo "Kas" Hayda.

Pevně věřím a doufám, že se Naugrim stane součástí světové elity a dokáže se prosadit mezi těmi nejlepšími. Hodně štěstí!