Přejít k hlavnímu obsahu

VeryGames popáté v řadě vyhrávají EPS

1. 11. 2010 | 17:49 Counter Strike: Source
Dalším triumfem světové jedničky skončilo finále deváté sezóny ESL Pro Series France. Tým VeryGames odešel ze závěrečného offline finále neporažen a hráči si tak odnášejí domů peněžní výhru 115 tisíc korun.Diváci i účastníci finále byli svědky hned několika překvapení. Všichni byli zvědaví, jak se předvede tým LORD, který online dokázal porazit jak VeryGames, tak LDLC. Ti nakonec dokázali v semifinále LDLC porazit a postoupili tak do finále, kde si proti VeryGames takřka ani "neškrtli".
Výchozí obrázek

Dalším triumfem světové jedničky skončilo finále deváté sezóny ESL Pro Series France. Tým VeryGames odešel ze závěrečného offline finále neporažen a hráči si tak odnášejí domů peněžní výhru 115 tisíc korun.

Diváci i účastníci finále byli svědky hned několika překvapení. Všichni byli zvědaví, jak se předvede tým LORD, který online dokázal porazit jak VeryGames, tak LDLC. Ti nakonec dokázali v semifinále LDLC porazit a postoupili tak do finále, kde si proti VeryGames takřka ani "neškrtli".

ESL Pro Series France IX

ESL Pro Series France IX

ESL Pro Series France IX

Dalším překvapením je nakonec až čtvrté místo LDLC, kteří v zápase o bronz podlehli poslednímu účastníkovi finále - týmu Nitrose. Dlužno ovšem dodat, že LDLC dorazili na akci pořádně zmixovaní. V týmu chyběl například shox nebo hysokA.

Konečné pořadí EPS France IX

1. místo: {#Francie} VeryGames (115.000 Kč)
2. místo: {#Francie} LORD (37.500 Kč)
3. místo: {#Francie} Nitrose (25.000 Kč)
4. místo: {#Francie} LDLC (12.500 Kč)

Použité fotografie pocházejí z níže uvedeného zdroje

Zdroj: esl.eu
Štítky: VeryGames, Nitrose, LORD, LDLC, ESL