Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries QcK+ HoN Edition přichází

24. 11. 2010 | 22:09
Dlouho předlouho čekali fanoušci hry Heroes of Newerth na herní podložku s motivy této hitovky. Společnost SteelSeries, přední výrobce herního vybavení, jejich volání vyslyšela.Světlo světa tak spatřila tradiční podložka SteelSeries QcK+, kterou zdobí mimo loga společnosti také parádní kresba od Davida Kingabyho. Motivem kresby je souboj mezi Pestim a Zephyrem a myslím, že podložka vypadá opravdu suprově. Ostatně, posuďte sami. Tuto podložku si budou moci již velmi brzy objednat i zákazníci z České republiky a to za suprovou cenu.
Výchozí obrázek

Dlouho předlouho čekali fanoušci hry Heroes of Newerth na herní podložku s motivy této hitovky. Společnost SteelSeries, přední výrobce herního vybavení, jejich volání vyslyšela.

Světlo světa tak spatřila tradiční podložka SteelSeries QcK+, kterou zdobí mimo loga společnosti také parádní kresba od Davida Kingabyho. Motivem kresby je souboj mezi Pestim a Zephyrem a myslím, že podložka vypadá opravdu suprově. Ostatně, posuďte sami. Tuto podložku si budou moci již velmi brzy objednat i zákazníci z České republiky a to za suprovou cenu.

SteelSeries QcK+ HoN Edition