Přejít k hlavnímu obsahu

Vanity vítězem prvního Palace Cinemas turnaje

První Palace Cinemas turnaj v Dotě se bez potíží odehrál a zvítězil v něm favorit turnaje - tým Vanity Dota.Ačkoliv tomu z počátku mnoho nenasvědčovalo, do turnaje se nakonec přihlásilo přesně 16 týmů, takže mohl bez potíží začít a každý celek měl v prvním kole svého protivníka.
Výchozí obrázek

První Palace Cinemas turnaj v Dotě se bez potíží odehrál a zvítězil v něm favorit turnaje - tým Vanity Dota.

Ačkoliv tomu z počátku mnoho nenasvědčovalo, do turnaje se nakonec přihlásilo přesně 16 týmů, takže mohl bez potíží začít a každý celek měl v prvním kole svého protivníka.

Do semifinále se bez problémů dostal favorit turnaje {#Evropská unie} Vanity Dota, z vcelku těžké části pavouka se probojovali {#Slovenská Republika} z3r0 dota a překvapením se stal určitě tým {#Česká Republika} Necroraisers, který v této sestavě a pod tímto jménem slaví první úspěch. V druhém kole si poradili s týmem {#Slovenská Republika} For The Hax, složený z hráčů, kteří dříve hráli pod klany Bloody Army a RisenTalent. Čtvrté místo v semifinále si vybojoval {#Evropská unie} Kinda Mixed Arkham Asylum - celek složený ze zvučných jmen CZ/SK DotA scény.

Palace Cinemas Logo

Konečné pořadí

1. místo {#Evropská unie} Vanity Dota - 10 volňásků do multikin Palace Cinemas
2. místo {#Slovenská Republika} z3r0 dota
3. místo {#Evropská unie} Kinda Mixed Arkham Asylum

 

PLAYOFF PAVOUK - DotA Palace Cinemas 5v5 cup #1
SemifináleFináleVítěz
BO1BO1 
 
{#Slovenská Republika} z3r0 dota
1   
  {#Slovenská Republika} z3r0 dota0 
{#Česká Republika} Necroraisers
0   
    {#Evropská unie} Vanity Dota
{#Evropská unie}  Kinda Mixed Arkham Asylum0  Vítěz
  {#Evropská unie} Vanity Dota
1 
{#Evropská unie} Vanity Dota
1   
     
  {#Česká Republika} Necroraisers0 
    {#Evropská unie} Kinda Mixed Arkham Asylum
  {#Evropská unie} Kinda Mixed Arkham Asylum13. místo
 

Po konci tohoto turnaje bude oznámen další Palace Cinemas Cup pro příští měsíc. Počet slotů v něm bude navýšen, což bude výzva pro Dota komunitu, zda se podaří zaplnit celý turnaj. Při stejném systému SE BO1 tentokrát bude finálový zápas a zápas o třetí místo v samostatném herním dni, takže si budete moct na výsledek vsadit na našem sázkovém systému.

Pokud máte nějaké nápady či připomínky k aktuálnímu hernímu systému, využijte komentáře pod článkem. Jakéhokoliv feedbacku od hráčů si velmi ceníme.