Přejít k hlavnímu obsahu

SmithZz do VeryGames, Shokkk náhradníkem

25. 12. 2010 | 16:58 Counter Strike: Source
Překvapivá zpráva dorazila ještě před Štědrým dnem z Francie. VeryGames, bezpochyby nejlepší tým v současnosti, mění sestavu.
Výchozí obrázek

Překvapivá zpráva dorazila ještě před Štědrým dnem z Francie. VeryGames, bezpochyby nejlepší tým v současnosti, mění sestavu.

VeryGames na Assembly 2010
VeryGames na Gamers Assembly 2010

Ze základní sestavy vypadavá Ludovic 'Shokkk' Martin, který se podle dostupných informací pravděpodobně nebude mít tolik času, aby mohl působit v základní pětce. Přesto ale Martin v týmu zůstává. Byl pouze přesunut na pozici náhradníka. Tento krok je pochopitelný, protože Shokkk toho má tolik nahráno, že může prakticky kdykoliv zaskočit bez větší přípravy.

Mnoho hráčů ovšem zaskočila osoba, která má prázdné místo v sestavě zaplnit. Tou se stal Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux, který svým příchodem něpřímo potvrdich krach sestavy působící pod organizací LDLC.

Je překvapivé, že tým doplňuje další sniper (již třetí vedle NBK a ex6), ale zde se pravděpodobně projevuje velmi nízká globální úroveň současné CS:S scény. Proto se VG rozhodli nabrat někoho, kdo se nemusí nic učit a "nějak" vždy dokáže zahrát, než aby sháněli a zaučovali hráče nového.

Nová sestava VeryGames se představí poprvé ve finále ESL Major Series.

Sestava VeryGames

{#Belgie} Kévin 'Ex6TenZ' Droolans
{#Francie} Nathan 'NBK' Sschmitt
{#Francie} Cédric 'RpK' Guipouy
{#Francie} Edouard 'SmithZz' Dubourdeaux
{#Francie} Loic 'RegnaM' Peron
{#Francie} Ludovic 'Shokkk' Martin

Zdroj: cadred.org
Štítky: VeryGames