Přejít k hlavnímu obsahu

SOUTĚŽ: Vyhrajte herní notebook v hodnotě 22 tisíc

9. 1. 2011 | 12:45 Všechny hry
Přinášíme vám ve spolupráci se společností Toshiba soutěž o nadupaný herní notebook Toshiba Satellite A660-1EM!
Výchozí obrázek

Přinášíme vám ve spolupráci se společností Toshiba soutěž o nadupaný herní notebook Toshiba Satellite A660-1EM!

Jako už je při soutěžích se společností Toshiba tradicí, stačí pouze jedno kliknutí. Staňte se fanoušky společnosti Toshiba na Facebooku a získáte tak šanci nejenom vyhrát tento skvělý notebook, ale i další ceny. Navíc se každý den dozvíte spoustu zajímavostí a perliček ze světa notebooků.

O co se hraje?

Srdcem tohoto notebooku je procesor Intel Core i5, který tepe na frekvenci 2,53GHz s možností práce až na 2,80 GHz v tzv. Turbo režimu. Pevný disk má kapacitu 640 GB.

Paměť o velikosti 4GB RAM poskytuje parfektní podmínky pro práci ve zdarma přibaleném operačním systému MS Windows 7 Home Premium 64-bit. Grafika je od společnosti nVidia, konkrétně se můžete těšit grafický chip GeForce GT 330M s technologií CUDA. Samotná grafika disponuje vlastní 1024 MB DDR3 VRAM.

Toshiba Satellite

To vše si zobrazíte na 16" monitoru s maximálním rozlišením 1366 x 768 pixelů. Samozřejmostí jsou vychytávky jako například DVD vypalovačka, wi-fi, výstup na sluchátka nebo monitor (včetně HDMI), čtečka paměťových karet.

Maximální životnost baterií je něco málo přes 4 hodiny, což je na herní notebook bezvadný výkon. Na celý notebook je poskytována dvouletá záruka.

KOMPLETNÍ TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Zdroj: facebook.com
Štítky: Toshiba, soutež