Přejít k hlavnímu obsahu

DOG Soldiers s další sekcí

23. 1. 2011 | 01:16 DOG Soldiers s další sekcí
DOG Soldiers, celek, podrporuící široké spektrum her, se rozhodl přijmou sekci pro další hru - W3:DotA.Jméno týmu DOG Soldiers ve spojení s Dotou jsem již mohli postřehnout v druhém Palace Cinemas turnaji, kterého se tato sekce zúčastnila. Celek DOG Soldiers má již s dotou řadu zkušeností - vystřídalo se u něj hodně DotA týmů (v jednom z nich byl i nynější hráč DOG Soldiers Afroman).Sestava DOG Soldiers
Výchozí obrázek

DOG Soldiers, celek, podrporuící široké spektrum her, se rozhodl přijmou sekci pro další hru - W3:DotA.

Jméno týmu DOG Soldiers ve spojení s Dotou jsem již mohli postřehnout v druhém Palace Cinemas turnaji, kterého se tato sekce zúčastnila. Celek DOG Soldiers má již s dotou řadu zkušeností - vystřídalo se u něj hodně DotA týmů (v jednom z nich byl i nynější hráč DOG Soldiers Afroman).

Sestava DOG Soldiers

{#Česká Republika} David 'Dawe' Beňo - Leader sekce
{#Slovenská Republika} Dalibor 'AziaStyle' Mačala
{#Slovenská Republika} Marek 'LN_Slevin^' Múčka
{#Česká Republika} Dan 'eXistence' Rapant
{#Slovenská Republika} Jan 'Hrasko' Pekarovic
{#Česká Republika} Miloš 'Mr_Bob' Boreš
{#Slovenská Republika} Martin 'Werevolf' Were

Vyjádření leadera sekce Davida 'Dejwik' Sirůčka:
"My spolu nehráme zrovna nejdýl, začali jsme hrávat přibližně ke konci listopadu, kdy jsme se rozhodli, že bychom měli zkusit založit nějaký clan. Ted to bude druhý měsíc co spolu hrajeme a narazili jsme na afromana, který náš tým ztmelil a navrhl pár úprav. Se kterýma souvisí i to, že by nebylo špatné zkusit nějaký multiclan. Našich úspěchů není zatim moc, ale snažíme se na sobě dělat. Hráli jsme pouze na playzone, kde jsme obsadili na (tuším čtvrtém night cupu) třetí místo. Momentálně máme naplánované zápasy na gosugamers.net a nebo balkan-league.com. :)"

K této příležitosti jsme zastihli Dalibora 'AziaStyle' Mačalu (Afroman) a zeptali jsme se ho na pár otázek:

PLAYzone Ahoj Afro, proč jste šli pod DOG Soldiers?

Tak pod DOG Soldiers sme sa rozhodli ist preto,pretoze chalani maju dost dobry potencial,ale su to stale wannabe,neviem ako sa to bude prejavovat u nich ale mne vzdy pomohlo ked som hral za nejaky multiklan,vzdy som sa viac snazil a massoval som to.

PLAYzone Jaké jsou vaše ambice?

Tak uspechy niesu este ziadne,zatial sme 2 na dota.sk (to radsej ani nemusim spominat,ale predsa :D ).Ako dobre vies teraz budu MH tak sa snad zucastnime.Ambice by boli asi take že AZIA STYLE :D,mam namysli tym ze by sme chceli byt aspon ten top 5 na svk/cze (pekne,ze? :D ) ... (Informace o pozici na dota.sk ladderu byla aktuální k datu 18.1. pozn. red.)

PLAYzone Jaký máš názor na aktuální situaci na CZ/SK DotA scéně?

O svk/cze scene si myslim,že momentalne je dost dobra,čo sa tyka napriklad NecroRetards,tak spravili dost velky rozruch a fandim im.Dalej je to oXmoze,ktory patri medzi moje top,ale osobne si myslim ze NR >oXmoze (?) :-)