Přejít k hlavnímu obsahu

oskar: eSuba je můj domov

15. 2. 2011 | 16:53 Counter Strike 1.6
Kapitán české reprezentace Tomáš "oskar!" Šťastný se nám dostal pod menší drobnohled a zeptali jsem se ho na pár otázeček, které souvisí s jeho kariérou.Jak jste si mohli všimnout, od přestupu do německých Playing Ducks se s Tomášem jakoby slehla zem. S eSubou neodcestoval na GIGABYTE LAN finále a nehraje s ní ani soutěž SteelSeries King of The Hill. Chystá konec v Česku a bude se plně věnovat německé společnosti?Už dlouho jsme o oskarovi neslyšeli, jak se vůbec má? Co nového se u tebe událo od "odchodu" do Německa?
Výchozí obrázek

Kapitán české reprezentace Tomáš "oskar!" Šťastný se nám dostal pod menší drobnohled a zeptali jsem se ho na pár otázeček, které souvisí s jeho kariérou.

Jak jste si mohli všimnout, od přestupu do německých Playing Ducks se s Tomášem jakoby slehla zem. S eSubou neodcestoval na GIGABYTE LAN finále a nehraje s ní ani soutěž SteelSeries King of The Hill. Chystá konec v Česku a bude se plně věnovat německé společnosti?

Už dlouho jsme o oskarovi neslyšeli, jak se vůbec má? Co nového se u tebe událo od "odchodu" do Německa?

Oskar se má poslední dobou, když tedy nemyslí na školu, dobře. Co se událo? Nic o čem by měli lidi z komunity vědet.

Co eSuba? Jak vycházíš s klukama? Podle posledních turnajů se do týmu dostává čím dál tím víc jRi, budeš s nimi ještě někdy hrát?

S klukama z eSuby vycházím pořád dobře, jsem tam jako šestej hráč a kdo ví, co se stane. Třeba budu mít možnost se dostat do hlavní pětky.

Myslíš si, že v EAS jsou týmy, které budou těžkou překážkou pro váš postup do EPS?

No, ja ještě nikde neviděl ty týmy, moc jsem se o to nezajímal, ale po prvním zápase s logix, můžu říct, že se ještě někdo najde. K tomu zápasu s logiX. Takhle mě naposled přejela Delta na LanCraftu, taky na tuscanu. Nevim proč se nam nedařilo vůbec nic proti nim. Trénovali jsme tuscan tři dny v kuse, poráželi jsme na té mapě týmy jako mTw.de, n!faculty, b4y... Do teď jsem nedokázal přijít na to, co se stalo. Hrálo se mi proti nim vážně špatně.

Trénuješ teď víc, než když jsi trénoval například na Samsung Euro Championship?

Trénuju pořád stejně. Udržuju si 30hodin na steamu, hraju dm, s týmem i nějaky mix. Na SEC jsem se připravoval o hodně víc, to byla událost.

Jak to vidíš v týmu? Ty a jonz jste jako jediní Češi, berou vás němečtí spoluhráči jinak?

Vůbec ne, hráči nás vzali mezi sebe dobře. Vycházíme spolu skvělě.

Co si myslíš o jonzovi jako o hráči? Proč se třeba v Česku neuchytil?

Protože jonáš potřebuje k sobě hráče jako jsem já, aby mohl ukázat své kvality. To je jako Jágr-Červenka, kteří teď válcují jeden ruský tým za druhým.

Co říkáš na dosavadní dva zápasy v ClanBase Nations Cupu?

Já jsem zatím spokojený. Škoda zápasu s Polskem. Určitě jsme mohli uhrát víc. Ještě máme před sebou tři zápasy. Chceme je vyhrát. Jsem zvědavej na tým Finska, jestli na nás nasadí sestavu, která hrala proti Polsku nebo proti Maďarsku včera, ta byla opravdu málo kvalitní, ale i přesto dokázala Maďarsko porazit.

Co sis pomyslel po první výhře proti Belgii?

Poděkoval jsem klukům za výkon a spokojeně jsem odešel.

A co zápas s Polskem, kde bys viděl chyby? Nechceš pozměnit sestavu?

Určitě jsme udělali strašně moc chyb. Nepohlídali jsme si vyhrané kola. Ukázala se i smůla, nevyšlo nam pár věcí. To se stává, ale život jde dál a pořád šance na postup je. Chceme proste navázat na úspěch z minulého roku.

Co vlastně říkáš na skupinu, ve které Česko je?

Je to dobrá skupina, mohlo to být i horší. Nechci prohrát s Maďarskem, snad si to pohlídame. Pak záleží na finské sestavě a na tom, jak se na ně vyspíme.


oskar - Blýská se na ještě lepší časy?

V příštím zápase se utkáte se Srbskem na de_nuke, myslíš, že bude balkánský soupeř hodně silný?

No, já je moc neznám, doufám, že je hezky přejedeme:) Nebudem je ale podceňovat.

Pokud bys skončil u eSuby, budeš si hledat jiný český tým se kterým by si mohl hrát?

Teď opravdu nevím. Můj domov je pořád eSuba.

Díky Tome, za tvůj čas a já doufám, že se ti bude v budoucnu dařit ještě víc.

Děkuju za možnost se vyjadřit k tomu, co vše se zatím odehrálo. Lepši než to psát do komentářů, protože to stejně nikdo nečte, jen rasan, kterej me vždycky zkritizuje:D (no off.)

Zdroj: PLAYzone
Štítky: rozhovor