Přejít k hlavnímu obsahu

Meziherňáky se vrací!

6. 1. 2011 | 13:59 Meziherňáky se vrací!
Jak jsme slíbili, tak se také stalo! Po zájmu o Night Cupy a uspořádání PalaceCinemas turnajů přichází díky podpoře PLAYzone to neojčekávanější - Obnova Mezihernových turnajů v Dotě!
Výchozí obrázek

Jak jsme slíbili, tak se také stalo! Po zájmu o Night Cupy a uspořádání PalaceCinemas turnajů přichází díky podpoře PLAYzone to neojčekávanější - Obnova Mezihernových turnajů v Dotě!

Co vás čeká?

Mezihernové turnaje jsou akce při nichž hráči nesoupeří doma u počítače, nýbrž se sejdou se svým týmem v blízké herně, kde můžou při hraní zažít atmosféru, která jim byla třeba doposud neznámá. Zároveň motivace zúčastnit se těchto turnajů je značná, protože se hraje o vcelku zajímavé peníze, které vyhrají první tři týmy. Množství vyhraných peněz ovlivňují sami hráči, jelikož se jedná o procentuální částku z vybraného startovného, které činí 220 kč / 8 eur na hráče. Platí tedy jednoduchá rovnice: víc týmů = víc peněz.

Doprovodný turnaj

Další odměna v podobě volných hodin do herny získá vítěz doprovodného turnaje. Díky tomu se nemusíte bát, že přijdete na turnaj, hned ve skupině vás rychle vyřádí mnohem silnější soupeř a vy si ani pořádně nezahrajete. Pokud se tak totiž stane, automaticky spadnete do zmiňovaného doprovodného turnaje, kde se spolu utkají celky, které jako vy vypadly už v základní části

Nové zkušenosti

Největším lákadlem však podle mého nejsou věcné ceny, ale požitek ze hry, atmosféra, emoce a mnohonásobně vyšší radost z výhry, která oproti hraní online nesrovnatelně narůstá.

To všechno si budete moct vyzkoušet po několika letech opět i ve hře DotA! Již za nemnoho týdnů 30. ledna se pod záštitou PLAYzone koná první obnovený turnaj. Tak neváhejte a registrujte se spolu se svými kamarády! Čas na to máte od 16.1. do 23.1. V termínu 23.1. - 25.1. nezapomeňte pak ještě jednou potvrdit účast svého týmu. Těšíme se na vás!

INFORMACE A REGISTRACE

FAQ:

Jak se do turnaje registruji?
Turnaj probíhá srkze turnajový systém na webu PLAYzone. K registraci týmu je nezbytné, aby každý člen měl založený účet na webu. Kapitán týmu poté může v době registrací (16.1 - 23.1) na stránce turnaje tým registrovat (zadá jméno týmu a účty svých spoluhráčů). Zadaným hráčům poté přijde zpráva s odkazem, kterým potvrdí svojí účast. Mezi 23. a 25. lednem ještě musí kapitán týmu závazně potvrdit účast týmu v turnaji.

Můžu si rezervovat slot v určité herně?
Rezervovat si sloty v hernách není možné. Tým, který se dřív registruje do turnaje (tedy kapitán registruje tým a alespoň další 4 hráči potvrdí účast před odkaz v soukromé zprávě), slot v herně získá. Registrace začínají v neděli 16. přesně ve 20 hodin a končí v neděli 23. ve 20 hodin.

Může být tým rozdělen mezi více heren?
Bohužel to z administrativních důvodů není možné. V jednotlivých hernách je omezený počet počítačů pro účely turnaje rozdělený do slotů a registrováním týmů s hráči v jednotlivých hernách by vznikl choas.

Když prohraju 2 zápasy, končíme v turnaji?
Turnaj probíhá systémem skupin po 4 týmech a následném playoff spolu s doprovodným turnajem. V základní skupině si každý tým zahraje 3 hry, první dva týmy postoupí do PO a zbylé dva týmy jdou do doprovodného turnaje. Pokud byste každou hru prohráli, tak si zahrajete minimálně 4 zápasy (3 ve skupině, jeden v doprovodném turnaji).

Z kterých heren múžú hrát?
Battlezone, Praha (8 týmů)
Book Cyber Cafe, Topolčany (2 týmů)
CompPost, Praha (1 týmů)
Cyber Café Babylon, Liberec (2 týmů)
Fragnet, Nitra (4 týmů)
G-NET, Poprad (2 týmů)
gHall, Ústí nad Orlicí (2 týmů)
iCGC, Olomouc (2 týmů)
INFERNO Cyber Cafe, Púchov (1 týmů)
K-Net, Košice (4 týmů)
MoonStorm, Karlovy Vary (2 týmů)
Na Pergole, Pardubice (2 týmů)
Net Games A, Plzeň (Jablonského 1) (2 týmů)
Net Games B, Plzeň (Americká 4) (2 týmů)
NetArena, Hodonín (2 týmů)
PGCC Nový Smíchov, Praha (2 týmů)
PGCC Velký Špalíček, Brno (7 týmů)
ŠK Archa, Trnava (2 týmů)
STORM Game Club, Bratislava (10 týmů)
Svobycomp, Chomutov (1 týmů)
Svobycomp, Jirkov (1 týmů)