Přejít k hlavnímu obsahu

MČR: Poslední šance se registrovat!

24. 2. 2011 | 10:39 Counter Strike 1.6
Mistrovství České republiky v počítačových hrách se nezadržitelně blíží a my stále přesně nevíme, kterých šestnáct týmů bude bojovat o novodobý titul českého mistra. Pojďme si ale prozatím projít ty informace, které nám už jsou známé.
Výchozí obrázek

Mistrovství České republiky v počítačových hrách se nezadržitelně blíží a my stále přesně nevíme, kterých šestnáct týmů bude bojovat o novodobý titul českého mistra. Pojďme si ale prozatím projít ty informace, které nám už jsou známé.

Všechny oči všech českých a slovenských hráčů se koncem dubna stočí na Kongres Hotel Jezerka, který se nachází v Seči u Pardubic. Nejlepší české a slovenské týmy zde totiž budou bojovat o titul Mistra ČR v počítačových hrách. Portál PLAYzone.cz, pod jehož záštitou právě probíhá kvalifikace, nabízí všem týmům poslední možnost, jak se na turnaj dostat. Březnový Mezihernový turnaj bude totiž posledním, ze kterého se můžete kvalifikovat na závěrečný turnaj. První tři celky si odnesou cenu v podobě slotu na této závěrečné akci, postoupí dostatečně kvalitní tým, nebo se můžeme těšit na silný mix, jenž pak na Mistroství přijede v "oslabené" verzi?

Registrované týmy

{#Česká Republika} eSubajckl, gns, oskar!, jRi, zigurat 
{#Česká Republika} Team 9mmwister, Starb, DubaizZ, QuakE, blade                         
{#Česká Republika} FeW-GamerSsGreeN, OLdMaN, pixeL, MheTy, RHcko 
{#Česká Republika} eXtatusptex, LogeN, Petr.D, ppk, Superstar 
{#Slovenská Republika} Fofos Gamingbenq1, StaN, kap1, j0sse, enorm 
{#Česká Republika} eErinessun1, bamik, krg, rasan, uf0 
{#Česká Republika} NecroRaisersjEkYL, fakeito, warean, duke_duke, LaN 
{#Česká Republika} Cracked Gamersberry, raf, aOBEK, Trpaslik, un1 
{#Česká Republika} nEophytezEro, Pepik, FreeZ, small, arsas 
{#Česká Republika} Take free tourwild, salva, hex, stepa, anthrax 
{#Česká Republika} Virtual World COCAINE Energyjapko, blix, zeus, kicul, fredi 
{#Česká Republika} Sunriserpg, zERG, mofe, Icewest, zigurat 
{#Česká Republika} stars.gamingWisN, stk, micaL, arturo, seth 

Týmy označené modrou barvou potvrdili svou účast

Chtěli bychom upozornit týmy, aby potvrzovali svou účast na turnaji do pondělí 5. března, do 20:00. Všichni, kteří postoupili, dostali informace pomocí Soukromé zprávy zde na webu. Prosíme tedy, ať se dle těchto předem daných informací řídí.

Změny pro březnovou kvalifikaci

Do nadcházejícího Mezihernového turnaje je ještě sice daleko, my už ale nyní chceme upozornit ty z vás, kteří se chystáte přijet a odehrát turnaj v silném seskupení. Chceme dát na vědomí, že ti hráči, kteří se již kvalifikovali se svým týmem, tak se nemůžou kvalifikovat na březnovém turnaji s jiným (mix) týmem. Chceme tak zabránit přílivu silných mixů a možnému odstoupení oněch týmů, které by nemuseli splnit dané podmínky.

Všem kvalifikovaným ještě jednou gratulujeme a těšíme se na další trio nováčků. Koho nakonec potkáme v Jezerce, kde nás čeká ta nejlepší akce letošního roku?

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

Partnerské herny