Přejít k hlavnímu obsahu

Dotaport s vlastním týmem

28. 2. 2011 | 14:50 Dotaport s vlastním týmem
Dotaport již dlouhou dobu není komunitním portálem, ale streamovacím webem. Nyní rozjíždí svůj další projetk - vlastní herní tým.
Výchozí obrázek

Dotaport již dlouhou dobu není komunitním portálem, ale streamovacím webem. Nyní rozjíždí svůj další projetk - vlastní herní tým.

Clan DotaPortNaposledi jsme o vás o Dotaportu informovali jako o komunitním portále v novém kabátku, konkrétně v této novince. V této podobě vydržel určitou dobu, pak sloužil pouze jako přesměrování na web dota.sk a nakonec tato doména skončila v rukách Davida 'iScrE4ma' Jeteliny. Aktuálně na hlavní stránce naleznete streamovací okno own3d a irc webchat. Dotaport doposavaď zajištoval streamování různých turnajů, pravidelně každou sobotu je zde streamován i NightCup. I počet streamerů se rozrostl a nyní jsou v týmu streamerů celkem 4 lidé.

Nyní ovšem Dotaport začíná s dalším projektem a to se svým vlastním týmem. Manažer klanu David 'iScrE4m' Jetelina se na stránkách dotaportu vyjádřil k důvodům vzniku týmu takto:

Po přibližně dvou týdnech příprav vám představuji klan, který ode dnes bude hrát pod názvem dotaport.eu, tedy i pod streamerským webem. Proč? Je hned několik důvodů.
Nevím jestli to vnímáte stejně, ale naše scéna je plná nestálých klanů, často nic moc mannered klanů a když už něco funguje, tak o tom většinou moc nevíme, jen občas z nějaké nahodilé newsky.
Klan, který bude hrát pod dotaportem, by měl být takový příkladný klan. Měl by ukázat, jakým směrem by bylo hezké, kdyby klany šly a to tak, abychom se dozvěděli víc o naši scéně a ukázali, že opravdu funguje a lidé trénují a hrají.

Pro klan bude platit pár jednoduchých bodů, které se bude snažit za mojí pomoci naplňovat.

  • Chování na úrovni
  • Informace o všem co se kolem klanu děje, turnaje kterých se zúčastňuje, ligy kterých se zúčastňuje, občasné reporty z tréninků a informace o změnách sestavy. Klan se bude prezentovat aktualizovaným webem a newskama upravenýma pro použití všech portálů, kam lidé za informacemi chodí. Průběžné info při volných chvílích ve streamech atp.
  • Díky dotaportu, bude spoustu streamů tohoto klanu, skoro všude kde to půjde. Stejně tak se budu snažit organizovat zajímavé showmatche, případné mám v hlavě pravidelné diskuzní pořady s členy tohoto klanu.
  • Klan bude mít vlastní aktualizovanou facebookovou stránku a twitter v angličtině, aby jste nemuseli za informacemi chodit daleko.
  • Další věci se budou odvíjet od zájmu fanoušků a komunity, prostředků je celkem dost.

Sestava klanu Dotaport

{#Česká Republika} David 'SaJgon' Vaněček
{#Slovenská Republika} Gabriel 'TsuEyN' Kožík
{#Česká Republika} Dominik 'Silvyas^Pro' Talafa
{#Slovenská Republika} Roman 'Strelec' Kubjtko
{#Slovenská Republika} Samuel 'Morold' Žilinčík
{#Slovenská Republika} Martin 'Godik' Beránek
{#Slovenská Republika} Peter 'ervss' Melicharek
{#Česká Republika} Ondra 'TrackThor' Matrka