Přejít k hlavnímu obsahu

DotA přichází na PLAYzone TV

27. 2. 2011 | 16:24 DotA přichází na PLAYzone TV
Počet pořadů na PLAYzone TV se rozrůstá a nyní přišla řada i na Dotu. DotaCraft tak naváže na bývalé pořady o Dotě na televizi PG24 a přinese i řadu nových věcí.
Výchozí obrázek

Počet pořadů na PLAYzone TV se rozrůstá a nyní přišla řada i na Dotu. DotaCraft tak naváže na bývalé pořady o Dotě na televizi PG24 a přinese i řadu nových věcí.

S radostí vám přinášíme novinku, že můžeme DotaCraftpředstavit nový pořad, který někteří lidé velmi dloubo očekávali. Pořad částečně naváže na bývalé pořady PG24 Alfa, Beta, Gama, DOTA a Dotíci v akci, ale přinese i několik inovací. Naší hlavní ideou je vytvořit pořad, který zaujme celé spektrum hráčů Doty (jak nováčky, tak hráče domácí herní špičky) i lidi mimo ní.

Základní informace o pořadu:

  • Pořad poběží každé druhé úterý od 19:00 na PLAYzone TV
  • Pořad moderují Šimon "ClayM4n" Hrabec a Jiří "sTud3nt" Šulc

DotaCraft ve zkratce:

  • Novinky ze světa doty
  • Komentované showmatche
  • Zajímaví hosté
  • Soutěže
  • Diskuze s diváky

Zároveň je již naplánován a připraven první díl, který proběhne v úterý 1.3. od 19:00. V tomto díle proběhne představení pořadu a kromě showmatche zde uděláme i hodně prostoru pro vaše dotazy a připomínky.

A nyní k samotnému zápasu: V tomto díle uvidítet to nejlepší z naší domací scény. Střetne se zde výběr českých proti výběru slovenských hráčů. O sestavení těchto týmů se postarali jejich kapitáni - Vilém "Vilik" Smižanský (ČR) a Jaroslav "Jeremias" Zubaľ (SVK). Více informací o plánovaném zápase, včetně možnosti vsadit si na svého favorita, naleznete na stránce zápasu.

 

Česká Republika

 VS. 

Slovenská Republika

 Česká Republika 1:0

Slovenská Republika

Podrobnosti o zápase (soupisky obou týmů) + sázky

Pro první díl jsme se rozhodli vám rovnou připravit i soutěž o ceny. Vyhlášení jejích výherců proběhne na konci prvního dílu, takže se máte na co těšit!

Chcete nás podpořit? Připojte se k nám na Facebook stránce DotaCraftu.