Přejít k hlavnímu obsahu

11. PLAYzone NightCup za námi

7. 3. 2011 | 22:16 11. PLAYzone NightCup za námi
Jako každou sobotu, i tuto se uskutečnil další turnaj ze série PLAYzone NightCupů. Pojďme se podívat jak proběhl.
Výchozí obrázek

Jako každou sobotu, i tuto se uskutečnil další turnaj ze série PLAYzone NightCupů. Pojďme se podívat jak proběhl.

Problémy s PLAYzone

Bohužel hned začátek turnaje provázeli tentokrát nepříjemnosti. Právě v sobotu se objevily z nenadání problémy s webem PLAYzone, které mezi hráče vnesly pochybnosti, zda se turnaj vůbec uskuteční. Naštěstí, ale admin turnaje sTud3nt vše vyřešil alternativním způsobem a díky vytvoření externího pavouka si mohli všichni najít svého soupeře a odehrát své zápasy. 

Průběh turnaje

Průběh turnaje již byl doplněn na web PLAYzone. Můžete si tak sami prohlédnout postup jednotlivých celků pavoukem a konečné pořadí.

PLAYzone NightCup #11

Negativa

Naneštěstí kromě potíží s webem PLAYzone se v turnaji objevili i další nepříjemnosti. Stinnou stránkou turnaje se stalo "fakeování" a no manner.

Klan Beatboxers, opravdu nebyl celek složených z hráčů hrajících na Battlenetu, jak celý turnaj tvrdili. Veskutečnosti se za jejich nicky skrýval všem známý klan Vanity. V důsledku toho, aby se už neopakovaly podobné situace, vznikne pravidlo o zakázání multiaccountingu a multi game ID.

Já osobně jako hráč, který se sám turnaje zúčastnil, jsem byl svědkem také velmi špatného manneru jednoho z klanů, který urážel svého soupeře. Chci zde proto připomenout, že špatný manner se na turnajích pod záštitou PLAYzone, nebude tolerovat! Doporučuji všem si poctivě přečíst pravidla, protože v jejich dodržování se pokusíme nadále být velmi striktní.

Nakonec celý turnaj vyhrál mix klanů Fatal Error a Feed Need Weed, kde Vanity ve finále hru naprosto vypustili a taktikou pěti dagonů se jim nakonec "podařilo" prohrát.

Pozvánka

Závěrem bych vás chtěl pozvat na tradičně další sobotní PLAYzone NightCup, do něhož se můžete již nyní registrovat!

PLAYzone NightCup #12

Ještě větší událostí, ale bude druhý Mezihernový turnaj, který si rozhodně nenechte ujít! Tak neváhejte a pojďte si zahrát i mimo váš domov se svými přáteli v herně!

Mezihernový turnaj #2