Přejít k hlavnímu obsahu

Parta kolem kRYSTALa mění pátého hráče

18. 3. 2011 | 17:46 Counter Strike: Source
První polovina probíhající sezóny v německé EPS je u konce. Před startem druhé části si našli Alternate nového spoluhráče, jelikož je opustil jeden ze základních kamenů sestavy.
Výchozí obrázek

První polovina probíhající sezóny v německé EPS je u konce. Před startem druhé části si našli Alternate nového spoluhráče, jelikož je opustil jeden ze základních kamenů sestavy.

Počátkem roku aTTax zveřejnili soupisku pro novou sezónu EPS. Tím byl velmi kritizován angažováním kontroverzního Kevina 'kRYSTAL' Amenda, který je "proslaven" mezi komunitou jako cheater. Tak to zřejmě zůstane, dokud kRYSTAL nepřijede na některou z LAN akcí. V týmu je tahounem hráč, který před sezonou přišel z konkurečních SK Gaming. Christian 'Rak' Hermenau-Puhlvers nahradil v sestavě Olivera 'hossa' Kellera, který odešel k dalšímu ze silných německých týmů, k mTw.

Tým však nyní opouští taková hvězda, jako je 25letý Julian 'JLN' Stempel. Ten přechází do neaktivity kvůli soustředění se na studium. Součástí týmu Alternate byl Julian po celé čtyři roky, během kterých dokázal uhrát výsledky, jako je vítězství v EPS a dokonce dvojnásobný titul z EMS. Místo do něj přichází do sestavy aTTax bývalý hráč Speedlink, Florian 'flo0' Jautz. Florian je známý také ze sestavy mTw, se kterou vyhrál v roce 2007 LAN akci i30. Alternate jsou nyní tedy týmem, který ve své pětici sdružuje hráče ze tří států.

Nynější sestava Alternate aTTax.css

{#Německo} Felix 'fel1x' Zech
{#Švýcarsko} Manuel 'SolEk' Zeindler
{#Německo} Christian 'Rak' Hermenau-Puhlvers
{#Německo} Kevin 'kRYSTAL' Amend
{#Rakousko} Florian 'flo0' Jautz

Zdroj: cadred.org
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.