Přejít k hlavnímu obsahu

Zing a Gameleader mediálnymi partnermi MČR

25. 3. 2011 | 11:50 Všechny hry
Minulý týždeň sme si predstavili slovenského mediálneho partnera MČR, portál Gamesite.sk a dnes doplníme zoznam mediálnych partnerov o popredný český server Zing.cz a e-shop Gameleader.cz. Ak nepoznáte náhodou Zing.cz určite sa zoznámite v nasledujúcom predstavení.
Výchozí obrázek

Minulý týždeň sme si predstavili slovenského mediálneho partnera MČR, portál Gamesite.sk a dnes doplníme zoznam mediálnych partnerov o popredný český server Zing.cz a e-shop Gameleader.cz. Ak nepoznáte náhodou Zing.cz určite sa zoznámite v nasledujúcom predstavení.

Představujeme Vám Zing.cz

S vervou, nadšením, elánem a odhodláním Vám představujeme Zing. Jako každý nový projekt je i Zing pro čtenáře něčím novým a neokoukaným. Díky podpoře čtenářů a vervě redakce tak můžeme po více než půl roce nabídnout české herní scéně unikátní projekt, který se neustále vyvíjí.

Zing značí vervu, nadšení, elán a odhodlání, se kterým ke hrám i magazínu samotnému přistupujeme. Hry nás prostě baví, dobře se orientujeme na herní scéně, pilně sledujeme vše, co se kde šustne a rádi bychom se o naše poznatky podělili i s Vámi čtenáři. Vybaveni redakcí s mnohaletými zkušenostmi a technologickým zázemím se snažíme naplnit představy každého z Vás o jednom z nejlepších herních portálů.

Naším hlavním cílem při návrhu magazínu byla provázanost informací. Díky štítkům a kategorizaci obsahu se tak snadno několika kliknutími přenesete na relevantní novinky, články, videa, dema ke stažení, tapety na plochu či trainery a cheaty. K tomu Vám mimo jiné dopomůže i box s informacemi o odpovídající hře na vrchu levého sloupce. Ten se zde objeví vždy, bude-li některá z her z naší databáze s aktuálním obsahem nějak souviset a umožní Vám tak snadno přejít na další související informace o hře, která Vás právě zajímá. Nášupy novinek Vám nabízíme denně, bez rozdílu pracovního dne, víkendu či svátku. Pro ještě větší pohodlnost jsme pro Vás nedávno otevřeli i sekci Aktualizací obsahu se speciální aplikací, která tiše sedí ve Vaší liště a informuje o všem, co se na našem webu šustne. Stahujte už teď!

Jednou ze stěžejních náplní webu, která to vše drží pohromadě, je právě obsáhlá databáze her, která již nyní čítá stovky titulů, a budeme ji pro Vás stále rozšiřovat. Naleznete ji v menu pod odkazem Hry, hned vedle novinek podle jednotlivých platforem. Přímo z katalogu nebo z levého sloupce se pak můžete dostat i na přehledný plán her, jež mají v brzké době vyjít. Rozlišujeme zde mezi jednotlivými platformami i regiony. Nestane se Vám proto, že byste minuli hru, která je už na světě nějaký ten měsíc, ale na PC vychází až později. Vše Vám včas připomeneme.

Za zmínku stojí i obsáhlá databáze herních videí a trailerů, které pro Vás sbíráme již od roku 2008 a prezentujeme na TrailerZone a na Zingu v naší rozsáhlé galerii. Nejen ta je však zdrojem aktuálních videí pro Zing. Nabízíme i české titulky k nejoblíbenějším videím či sekci videopreview a videorecenzí pro doplnění našeho písemného obsahu.

Naší součástí je také populární pořad o hrách Indian. Ve speciální sekci můžete sledovat každou středu od 17:00 živé přenosy, nebo si pustit nějaký speciál, rozhovor, video recenzi či video preview. Pro ještě větší zocelení komunity pak přinášíme dvojici uživatelských sekcí – Fórum a Blogy, kde můžete sdílet své názory, hledat pomoc se svými herními (i mimoherními) problémy či si jen tak pokecat s jiným uživatelem Zingu. Vše přehledně a jednoduše.

Dost bylo řečí, pusťte se směle do louskání našich webových stránek, a pokud se snad ztratíte, vždy Vás spolehlivě navede přehledné vyhledávání rozdělené do několika kategorií. Ti z Vás, ze kterých se pak stanou ostřílení veteráni, zajisté ocení možnost filtrovat novinky podle platforem a důležitosti, nebo možnost zkráceného a do jisté míry přehlednějšího a účelnějšího výpisu novinek.

Jsme si vědomi, že náš úspěch závisí na Vás čtenářích, a proto oceníme veškeré náměty či připomínky, ať už v komentářích pod článkem, nebo přímo emailem do redakce a osobně redaktorům.

Těšíme se na Vás

Redakce Zing.cz

Štítky: MČR 2011